Cum comenteaza Radu Mazare incidentul fiului de pe Autostrada Soarelui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:59

Ascuns in spatele unei perechi de ochelari fumurii, Raducu Mazare a coborat dintr-o limuzina alba cu multi cai putere.

 Asta dupa ce politistii l-au tras pe dreapta pentru ca l-au prins conducand cu 194 de kilometri la ora pe autostrada Soarelui.

Intrebat de oamenii legii de ce se grabea atat de tare, Raducu nu a recunoscut nimic, sustinand ca de fapt nici macar nu s-a aflat la volan!

Minute bune au incercat politistii sa afle cine se afla de fapt la volan in momentul in care masina a fost inregistrata pe radar.
Nu au reusit. Varianta lui Mazare junior a fost intarita de mult mai celebrul sau tata.

In vreme ce Raducu are probleme cu viteza, caldura ii da batai de cap tatalui. La iesirea din sala de judecata primarul Constantei a aratat ca nu face fata prea bine caniculei si probabil nici presiunii din instanta. Petele de pe camasa sa vorbesc de la sine.

Nu ar fi prima data cand fiul primarului de la malul marii da peste cap acul kilometrajului.
In urma cu o luna si jumatate a ramas fara permis, tot pe A2 si tot pentru depasirea limitei de viteza. La scurt timp insa permisul i-a fost restituit in urma unei contestatii.

Pâna la solutionarea cauzei, Raducu Mazare are dreptul sa conduca. În cazul în care instanta va respinge contestatia acestuia, Raducu Mazare va pierde dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Imaginile surprinse de camera video a aparatului radar vor fi analizate în asa fel încât sa se stabileasca exact cine a condus.
Tot maine, Raducu Mazare si prietenul sau vor fi chemati pentru confruntare.