Cum dai cel mai uşor burta jos. 4 sfaturi care te vor ajuta să schimbi mărimea la haine

Author: Bianca Vidoi

Cum dai cel mai uşor burta jos

Sursa: Unsplash

Cu toții am avut măcar o dată o problemă cu kilogramele în plus ce se puneau într-o zonă foarte vizibilă și sensibilă pentru toți, mai exact pe burtă.

Kilogramele în plus sunt adesea o bătaie de cap pentru majoritatea oamenilor, însă acestea devin tot mai deranjante atunci când ne afectează aspectul fizic și încrederea de sine. Iată cum dai cel mai uşor burta jos.

Citește și: Cât de mult a slăbit Oana Roman! Cum a arătat vedeta înainte: „Ca să nu mai fie iar interpretări”

Cum dai cel mai ușor burta jos

Pentru a obține un abdomen de invidiat este important să avem grijă la ceea ce consumăm, iar cel mai ușor mod de a lupta cu kilogramele este să urmăm o dietă cu lămâie, dietă ce ne va ajuta să eliberăm senzația de foame și ajută și la detoxificarea organismului. Pentru a ajunge să avem un abdomen plat trebuie să începem să consumăm această licoare în fiecare zi.

Dimineață, după ce ne trezim este important să bem un pahar cu apă călduță, în care adăugăm zeama de la o lămâie, moment din care nu trebuie să mâncăm și să bem nimic timp de 30 de minute. Este indicat ca această dietă să fie ținută timp de o săptămână, iar pe parcursul acesteia să consumăm 5 fructe și legume care să fir bogate în vitamina C, precum portocale, grepfrut, kiwi, ardei, morcov, conopidă, lângă care adăugăm zeamă de lămâie.

Este recomandat ca în această perioadă să nu consumăm foarte multe alimente dulci, însă dacă totuși simțim nevoia de așa ceva putem să apelăm cu încredere la fructele uscate, nu la alte preparate dulci deoarece zahărul din ele va determina creșterea insulinei în corp, astfel vor ajuta la stocarea grăsimilor din corp.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În această săptămână trebuie să fim atenți la ceea ce consumăm, dar și la modul în care mâncăm, astfel este bine să consumăm alimentele încet, nu pe fugă deoarece acest lucru va încetini digestia. Putem mânca în această perioadă mai multe uleiuri sănătoase, cum ar fi uleiul de măsline și putem evita carnea roşie. 

Citește și: Cum a slăbit celebra actriță Hande Ercel câte 5 kilograme pe săptămână! Ce a mâncat în fiecare zi

Cât de importantă este alimentația în lupta cu kilogramele

Pentru lupta cu kilogramele sunt importante două componente, mai exact sportul și dieta, ambele fiind foarte importante pentru un organism sănătos. Alimentația este un aspect foarte important în lupta cu kilogramele, iar aceasta ajută mult mai mult atunci când vrem să slăbim, în comparație cu dieta. 

În cazul în care alegem să ne concentrăm pe sport trebuie să știm că atunci când pierdem mai multă masă musculară, cu atât mai lent va fi metabolismul nostru, astfel ne va îngreuna procesul de

slăbire. Este important ca atunci când vrem să slăbim să ne concentrăm pe o dietă care să fie în deficit caloric astfel încât să ardem mai multe calorii mult mai ușor decât prin sport.  

Soluția nu este înfometarea, este necesar ca din dieta noastră să facă parte proteine, carbohidrați buni și chiar și grăsimi venite din surse sănătoase. 

Citește și: Cauzele nicturiei la femei- o analiză

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.