Cum decurge în aceste momente relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 apr 2022, 09:02

Cum decurge în aceste momente relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie”

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, George Burcea a încheiat tot ce ține de divorțul cu Andreea Bălan.

În ultimul timp, în viețile Vivianei Sposub și a lui George Burcea au apărut modificări pe plan profesional, astfel că actorul are filmări pentru Familia Addams cu Tim Burton, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a devenit prezentatoarea matinalului de la Kanal D, „Dimineața cu noi”.

Ce reguli are Viviana Sposub când vine vorba de relații și ce crede George Burcea despre ele

Având în vedere că cei doi sunt destul de ocupați cu joburile lor, multă lume se întreabă dacă nu cumva și relația lor se va răci, dar Viviana a ținut să vorbească despre ce se întâmplă, de fapt, între ea și George Burcea.

Prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi” a fost întrebată despre lucrurile pe care nu le-ar trece cu vederea într-o relație, iar răspunsul ei a fost unul clar, scurt și la obiect.

Nu a dat o listă concretă, este conștientă că poate vorbi cu George Burcea despre orice, așa că nu prea există șanse ca cei doi să se certe.

Citeste si: Ce făcea George Burcea înainte să fie actor! Puțină lume știe aceste lucruri despre iubitul Vivianei Sposub: „Pentru 50 de lei pe oră”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie. De ce? Pentru că mai întâi de toate îmi ofer mie iubire şi respect. Eu şi George discutăm deschis despre orice lucru ne deranjează şi avem grijă de sentimentele noastre unul faţă de celălalt” , a declarat Viviana Sposub.

Când au de gând Viviana Sposub și George Burcea să facă un copil

„Îmi doresc foarte mult o familie şi cu siguranţă se va întâmpla la momentul potrivit. Mă bucur de fiecare etapă a vieţii şi nu grăbesc nimic”, a declarat Viviana Sposub.

Cu toate că pentru unii oameni pandemia a reprezentat o perioadă care i-a făcut să înțeleagă că trebuie să se despartă, iată că pe cei doi i-a apropiat mult mai mult. Au avut prilejul să se cunoască, să petreacă mai mult timp împreună, iar acum sunt de nedespărțit. 

Citeste si: Viviana Sposub, gest necontrolat în timpul unui podcast. Și-a mângâiat burtica, iar George Burcea a aprobat: „Două luni jumate”

„Cred că pandemia a fost un lucru benefic pentru relaţia noastră. Am avut mai mult timp la dispoziţie pentru a ne cunoaşte, pentru a petrece timp împreună. Viaţa mea s-a schimbat total de când l-am cunoscut pe George şi sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua relaţia noastră”, a mai mărturisit Viviana Sposub.