Cum decurge perioada de acomodare pentru Ileana Sterp: „Bebe nu reușește să mănânce”. Cine i-a sărit în ajutor fiicei mamei Geta

Author: Andreea Buinoschi

Ileana Sterp și-a mărit familia cu încă un membru. Aceasta a născut al doilea copil, în urmă cu mai puțin de o săptămână, iar perioada de acomodare este în plină desfășurare.

Sâmbătă, pe data de 22 aprilie, Ileana Sterp a născut pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume un băiețel și a reușit să nască natural, așa cum și-a dorit încă de la început.

Ileana Sterp primește ajutor din partea familiei

Deoarece este foarte solicitată acum, mai ales că mai are și o fetiță care va împlini doi ani în curând, Ileana Sterp nu mai are atât de mult timp pentru mediul online.

Cu toate acestea, din când în când, mai face anumite postări prin care își ține fanii la curent.

De curând, sora lui Culiță Sterp a postat o fotografie în mediul online în care sora ei, Geta, apare ținând în brațe bebelușul, în timp ce Carla bea lapte dintr-un biberon. Ileana Sterp a povestit că sora ei rămâne la ea câteva zile, pentru a o ajuta să aibă grijă de cei mici și să se poată acomoda mai ușor cu noul statut de mămică a doi copii.

Citește și: Bucurie mare în familia Sterp, după ce Ileana a născut cel de-al doilea copil! Iată ce mesaje emoționante a primit fericita mămică din partea fraților ei și a mamei Geta! „Dumnezeu face minuni! Te-a ajutat să naști cu bine, un băiețel așa de mare”

„Bebe nu reușește să mănânce tot de la sân, am foarte mult lapte.

M-am muls și Carla a luat ea sticla, spune că îi place foarte mult laptele de la mami. Geta Sterp a rămas să mă ajute câteva zile, de aceea e minunat să ai frați”, a scris Ileana Sterp, în dreptul fotografiei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ileana Sterp a trecut primtr-un moment dificil, înainte de a naște

Cu doar câteva zile înainte de a naște, Ileana Sterp s-a confruntat cu niște stări care i-au pus serios bețe în roate. Fiica ei voia să petreacă foarte mult timp în brațele mamei, sarcina era aproape dusă la termen și mai erau câteva lucruri de pregătit pentru cel mic.

Prin urmare, din cauza tuturor evenimentelor care avuseseră loc în ultima perioadă, Ileana a cedat și a izbucnit în plâns.

Aceasta chiar s-a gândit că a intrat într-o ușoară depresie, însă, o discuție pe care a avut o cu mama Geta a pus-o imediat pe picioare.

Auzind ce se întâmplă cu fiica ei și având o experiență vastă de viață, mama Geta a chemat-o la ea, pentru a sta câteva zile acolo. Deși este o distanță de 100 km între cele două, Ileana Sterp s-a urcat imediat în mașină.

Citește și: Cum arată Getuța Sterp însărcinată cu primul copil? Ileana Sterp a postat primele imagini cu sora sa, după ce s-a aflat că urmează să devină mamă pentru prima dată

A luat-o pe fiica ei și au mers la mama sa, unde a avut parte de ajutor și a reușit să se pună pe picioare. Timp de câteva zile, mama Geta s-a ocupat de Carla, a stat mai mult cu ea pe afară, pentru ca Ileana să își poată reveni, să se odihnească și să se pregătească pentru nașterea care a avut loc în urmă cu aproape o săptămână.