„Cum e soția lui Mutu…” Ce a putut să spună Dan Negru despre situația în care se află fotbalul românesc

Autor: Laura Macovei

„Cum e soția lui Mutu…” Ce a putut să spună Dan Negru despre situația în care se află fotbalul românesc

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj direct din tribune, de la finala unui meci de rubgy, unde a participat alături de fiul său, Bogdan.

Dan Negru a transmis un mesaj tăios pe rețelele sociale, cu referire la sportul românesc, cu accentul pe fotbal.

Ce a putut să spună Dan Negru despre situația în care se află fotbalul românesc

Într-un filmuleț în care surprinde tribunele goale și pe fiul său, Bogdan, alături de el, Dan Negru a punctat faptul că în România se vorbește doar despre fotbal, iar celelalte sporturi aproape că nu mai există sau cel puțin, nu mai există din cauză că vor rămâne fără spectatori în viitorul apropiat.

„Tribunele astea goale sunt de la finala Cupei României la rugby. Am fost în weekend la meci. Tribune goale, pentru că în afara fotbalului, niciun alt sport nu mai e promovat în România.

Citește și: Dan Negru și Pavel Bartoș, fotografia care face istorie! Ce lege și-ar dori cei doi regi ai audiențelor din România: „Dacă dă guvernul legea cu închiderea supermarketurilor în weekend..”

Când aveam vârsta lui Bogdan, uite-l lângă mine, băiatul meu, proful de sport ne scotea la meciuri la handbal, la rugby, acum tribunele sunt goale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dați-le acces gratuit copiilor, elevilor, dacă tot sunt tribune goale în alte sporturi. Uite, a început imnul. Tribunele astea goale de pe stadioane pot fi umplute cu copii, cu elevi cărora să le spunem că există și alte sporturi, nu doar fotbalul.

Asta a fost finala de Cupa României la rubgy în 2024. Când nu-i vezi pe copii aici, în tribune, nu o să-i vezi nici pe teren și atunci când nu-i vezi pe teren, o să-i vezi în spitale,” a

transmis Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: „E dinaintea breaking news-urilor apocaliptice”. Dan Negru, despre semnificația ninsorii de Buna Vestire. Ce trebuie să știe oamenii despre acest fenomen

„Se vorbește doar despre fotbal, despre cum a pierdut Rapidu’ sau cum e soția lui Mutu.

În timpul ăsta, sportul românesc moare! Am fost la finala Cupei României la rugby. Tribune goale. E cod roșu în sport și nimeni nu-l vede! Când tribunele și terenurile sunt goale, spitalele vor fi pline!,” a mai punctat prezentatorul TV.