Cum este de fapt Maria Chitu la Survivor Romania 2021? Adelina Damian a spus totul despre favorita publicului de la Razboinici

Autor: Alice Popescu
Cum este Maria Chitu la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Adelina Damian a dezvaluit detalii nestiute despre ce se intampla la Survivor Romania si cum sunt concurentii intre ei in camp si pe traseu.

Adelina Damian este una dintre cele mai asumate concurente de la Survivor Romania 2021. A intrat cu zambetul pe buze si a iesit la fel de optimista, insa asta nu inseamna ca i-a fost numai bine in cadrul competitiei. Adelina a povestit un episod mai putin placut care a deturnat-o la inceput de la telul de la fi cat mai performanta pe traseu. Fosta Razboinica a marturisit cum s-a confruntat cu frisoanele si cu arsurile de la soare in primele zile de Survivor Romania.

Adelina Damian, probleme la inceputul competitie Survivor Romania 2021

Citeste si: Raluca Dumitru, adevarul din spatele conflictului cu Faimosul Culita Sterp! Cine a orchestrat totul si de unde s-a aprins samanta de scandal

În primele zile adormeam cu frisoane. Îmi era și cald și frig, eram arsă, mă durea pielea. Arsurile astea mă omorau. La început oamenii mă asociau cu Andreea Antonescu și Alexandra Stan, iar chestia asta mă durea, pentru că eu chiar sunt o fire competitivă.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când am venit în competiție, eu chiar am simțit să mă apropii de toți.

Andrei mi-a povestit viața lui, Marius, Maria, apoi mi-am dat seama că nimeni nu mă întreabă de mine.

Adelina Damian, adevarul despre Maria Chitu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Prietena Ralucai Dumitru rabufneste dupa eliminarea Faimoasei: "A fost rautate din partea Elenei!" Surpriza de proportii la aeroport pentru vedeta

Singura a fost Maria.

Și acum o consider un copil, dar mă vedeam pe mine și mi-am dat seama că asta nu e ceva rău. Ar putea uneori să cântărească lucruile, dar ea de la început a spus că a venit și pentru bani. Ea chiar a zis. S-a făcut atâta caz pe seama ei. De ce? E un copil asumat. Are atitudinea unui copil de 15 ani, la 20."

In momentul de fata, Maria Chitu se alfa in topul preferintelor telespectatorilor, fiind foarte sustinuta de catre fanii Survivor Romania 2021, insa Razboinica s-a dovedit a fi foarte eficienta si pe

traseu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.