Cum este de fapt viata la Manastirea Nicula! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:40

Povesti impresionante de viata, oameni care isi lasa oranduirea, familiile si aleg sa traiasca izolati, in manastiri alaturi de DUmnezeu. Cum e viata mai aproape de cer, decat de pamant.

Mai exista locuri in Romania, unde se traieste ca in rai. Departe de societate, multi gasesc fericirea. Linistea ii calauzeste intr-o viata fara necazuri. Grijile sunt multe, se munceste de dimineata pana seara, robotesc sapte zile din sapte, dar nu se plang sunt ajutati de o forta divina sa nu se planga, sa nu ceara mai mult, sa nu fie suparati.

Va prezentam in aceasta seara povesti impresionante de viata, oameni care isi lasa oranduirea, familiile si aleg sa traiasca izolati, in manastiri alaturi de Dumnezeu.
Urmareste un reportat impresionant despre un loc in care traieste ca in ra prezentat in cadrul emisiunii" Asta-i Romania

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.