Cum este relația Vivianei Sposub cu George Burcea și ce conexiune există între ei: ”Avem o relație atât de sudată”

Author: Madalina Maftei

Viviana Sposub, invitată la ”Duet cu Alexandra”, a vorbit despre relația pe care o are cu George Burcea, dar, în special, despre conexiunea care îi leagă.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă niciodată nu au vorbit despre ce îi leagă cu adevărat. Invitată în emisiunea ”Duet cu Alexandra”, Viviana a cântat, s-a simțit bine, dar a și făcut dezvăluiri din relația sa.

Cum se înțelege Viviana Sposub cu George Burcea

Vivian Sposub se iubește cu talentatul actor de aproape doi ani, ba chiar au planuri serioase de viitor și se gândesc la căsătorie.

Frumoasa prezentatoare așteaptă să fie cerută în căsătorie, însă, se pare că, George Burcea așteaptă momentul potrivit pentru a face marele pas. Invitată în emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, a făcut dezvăluiri despre cum este relația sa.

”(n.r Ce lucruri mai aveți în comun?) Tot! Avem așa o conexiune, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel.

Ne potrivim din foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată. De la mâncare până la filme, până la...astăzi se trezește unul și zice gata, facem sarmale, facem ciorbă, sunt zile în care mă trezesc și zic gata, vreau sushi, sunt zile și zile. E important că ne înțelegem și că în pofida lucrurilor care s-au întâmplat suntem bine”,
a
dezvăluit Viviana. 

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Soarele va străluci cu putere la București” Zonele din țară unde sunt anunțate averse după prânz

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prezentatoarea matinalului ”Dimineața cu noi” a mai precizat că se simte de parcă ar fi împreună cu George Burcea de cinci ani, deși au doar un an și jumătate de relație. 

”Simt că au trecut vreo 5-6 ani, Burcea mi-a scos peri albi. Pe bune, un an și jumătate pare puțin. A fost și este în continuare o relație tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo ne-am cunoscut, acolo a început toată iubirea”, mai spus Viviana Sposub.

Viviana a mărturisit că George o susține necondiționat pe plan profesional și este alături de ea întotdeauna, chiar și la negocierile pentru contracte sau la filmări.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub comparată cu Monica Bellucci. Cum a reușit prezentatoarea matinalului să își descopere propriul stil: "Este mai câștigată!"