Cum este să fii model de videochat la studio VivaDiva?

Author: Oana Iosif

În ziua de azi există atât de multe studiouri de videochat, încât a devenit foarte greu să faci o alegere când vine vorba de angajare. Conform statisticilor, se pare că există nu mai puțin de 2000 de studiouri în toată țara, iar fiecare dintre ele propune modelelor sale ceva diferit.

Pe de altă parte, și numărul de modele nu doar din România, ci de pretutindeni în lume a crescut considerabil, iar competiția a devenit din ce în ce mai acerbă. De aceea, alegerea unui studio de videochat bun încă de la începutul carierei a devenit o condiție obligatorie pentru modelele care vor să aibă succes.

În acest articol, pentru modelele din Iași și din împrejurimi, vom prezenta studioul vivadiva.ro, unul din cele mai importante studiouri de videochat din această regiune a țării, și vom vorbi pe larg despre experiența lucrului într-un astfel de studio profesional.

Ce oferă studioul VivaDiva modelelor sale?

VivaDiva este un studio de videochat care te ajută să evoluezi rapid în carieră și să devii un model de succes în cel mai scurt timp posibil. Nu degeaba se numește VivaDiva, întrucât modelele care lucrează aici chiar se simt ca niște adevărate dive.

Din punct de vedere tehnologic și în ceea ce privește dotările sale, VivaDiva oferă modelelor care lucrează aici toate dispozitivele necesare pentru a purta discuții online mai mult decât satisfăcătoare. Modelele de la VivaDiva beneficiază de camere web, microfoane, laptopuri și tot felul de gadgeturi de ultimă generație pentru a putea oferi membrilor platformelor de videochat cu care intră în contact cea mai bună experiență de care ele sunt capabile.Dacă lucrezi la VivaDiva nu trebuie să-ți faci niciodată griji în legătură cu modul în care te prezinți celor care te privesc deoarece atunci când lucrezi într-un astfel de mediu o imagine profesională este garantată.

Prin ce se diferențiază studioul VivaDiva de alte studiouri de videochat?

VivaDiva este unul din acele studiouri de videochat care pune un accent deosebit pe modelele lor. Studiourile de videochat care doresc să obțină profituri cât mai mari, conștientizează că munca modelelor lor este motorul care alimentează întreaga afacere. De aceea, astfel de studiouri, cu VivaDiva în frunte, apreciază munca modelelor lor și o răsplătesc așa cum se cuvine.

La VivaDiva, pentru ca fiecare model să se poată concentra mai mult pe munca sa, sunt oferite servicii profesionale de machiaj și coafură angajatelor. Astfel, ele nu mai trebuie să-și facă griji în legătură cu felul cum arată înainte de a intra în direct pe platformele de videochat deoarece make-up artiști și hairstyliști cu experiență au grijă de frumusețea lor.

De asemenea, pentru a le motiva să se dedice în totalitate meseriei de model, pe lângă veniturile obișnuite, modelele de la VivaDiva mai câștigă din partea studioului și o mulțime de bonusuri atractive.

De exemplu, imediat după angajare, modelele VivaDiva sunt răsplătite cu câte 500 de lei. Atunci când lucrează în weekend pe de altă parte, mai primesc câte 100 de lei. De două ori pe lună, în funcție de performanțe, mai sunt răsplătite cu câte 1600 de lei, iar în prima lună de lucru, ca o celebrare a experienței câștigate, primesc 4000 de lei.

Astfel, pe lângă veniturile pe care le generează atunci când vorbesc în privat cu membrii platformelor de videochat, dar și cadourile pe care le primesc uneori de la aceștia, modelele VivaDiva se bucură și de bonusuri în bani substanțiale.

Nu în ultimul rând, suportul pe care îl primesc toate angajatele acestui studio este în sine un lucru prin care VivaDiva se diferențiază de alte locuri de muncă din aceeași industrie. Dacă lucrezi la VivaDiva, cel puțin la început, până câștigi experiență și devii sigură pe tine și pe performanțele tale, ești sprijinită de întreaga echipă ca să evoluezi cât mai rapid și să reușești să ajungi într-un timp scurt să câștigi veniturile impresionante despre care toată lumea vorbește atunci când vine vorba de videochat.

În concluzie, să lucrezi la VivaDiva ca model de videochat este o experiență de muncă diferită, foarte satisfăcătoare și plină de surprize care mai de care mai plăcute.