Cum este să fii soția celui mai bogat om din Asia? Nita Ambani are peste 600 de servitori în fiecare zi și nu a purtat niciodată aceeași pereche de pantofi de două ori

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 29 mai 2024, 19:42

Nita Ambani și Mukesh Ambani sunt căsătoriți din anul 1985.

Sursa: IndiaToday

Nita Ambani, soția celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, trăiește într-o opulență incredibilă cu ajutorul a peste 600 de servitori și o colecție unică de încălțăminte, în timp ce participă la evenimente extravagante care adună elite globale și personalități celebre.

Nita Ambani, soția lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, trăiește o viață de lux care depășește imaginația. Familia Ambani, proprietara unui conglomerat diversificat ce include petrochimie, telecomunicații și energie nouă, locuiește într-o clădire rezidențială spectaculoasă cunoscută sub numele de Antilia. Această construcție, situată în Mumbai, este una dintre cele mai scumpe locuințe private din lume, având o valoare estimată de 1 miliard de dolari. Clădirea se întinde pe 27 de etaje și include multiple piscine, o sală de bal și chiar un teatru privat.

Viața soției celui mai bogat om din Asia

Viața de zi cu zi a Nitei Ambani este gestionată cu ajutorul a peste 600 de servitori, care se ocupă de toate necesitățile ei și ale familiei. Fie că este vorba de curățenie, gătit sau organizare de evenimente, fiecare aspect al vieții lor este acoperit în detaliu de o echipă vastă și diversificată de profesioniști.

Luxul nu se oprește aici; Nita Ambani are o colecție vastă de încălțăminte de designer, având o pereche unică pentru fiecare ocazie – nu a purtat niciodată aceeași pereche de pantofi de două ori.

Mukesh Ambani, în vârstă de 66 de ani, a fost clasat drept persoana cea mai bogată din India și a 11-a cea mai bogată din lume, cu o avere de 111 miliarde de dolari conform Bloomberg Billionaires Index.

Sub conducerea lui, Reliance Industries a atins noi culmi, cu inițiative majore în diverse domenii, inclusiv în tehnologia 4G și e-commerce prin brandul Jio, care a cunoscut o creștere extraordinară în ultimii ani.

Pe lângă viața lor personală opulentă, familia Ambani este și foarte implicată în filantropie, concentrându-se pe inițiative educaționale și de sănătate. Mukesh Ambani a fost inclus în diverse consilii de administrație și grupuri de inițiativă la nivel global, demonstrând un angajament puternic atât pentru afaceri, cât și pentru acțiuni caritabile.

Urmărește totul în materialul video de mai jos:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Tânăr găsit mort într-un bazin de înot din Timișoara! Manevrele de resuscitare au fost în zadar

Citește și: Ce a avut de zis Jose Mourinho despre Adrian Mutu după ce a rememorat incidentul controversat cu „Briliantul” de la Chelsea?

Singurul român invitat la „pre-nunta” familiei Ambani

La una dintre petrecerile extravagante organizate de familia Ambani, a participat un singur român.

Valentin Luca, triplu campion mondial la barmani, a fost invitat să își demonstreze abilitățile la eveniment.

„În toți anii ăștia în care am făcut show-uri și spectacole, la acest eveniment am încasat cel mai mult. Câteva zeci de mii”, a declarat Valentin Luca la Digi24.

Petrecerea a fost una de pre-nuntă pentru fiul cel mai mic al lui Mukesh Ambani, Anant, și a inclus invitați celebri precum Bill Gates, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg. Evenimentul a durat trei zile și a necesitat devierea a 130 de zboruri pentru a găzdui cei 1.200 de invitați. Dress code-ul pentru petrecere a fost extrem de detaliat, cuprinzând nouă pagini, iar meniul a inclus 500 de feluri de mâncare pregătite de 21 de chefi.