Cum face Simina bani de pe urma lui Jador! Dovada ca inca se GANDESTE la EL!

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 15:05

Desi relatia ei cu Jador s-a incheiat in urma cu mult timp, Simina nu il poate uita pe acesta si dovedeste mereu ca inca se gandeste la el.

Simina a scos o linie de tricouri personalizate sub sloganul ''Sora mia'', replica devenita celebra datorita lui Jador, care o tachina tot timpul. Asadar, Simina a gasit o modalitate de a pastra o parte din trecutul ei cu Jador in viata pe care o are alaturi de Alex Zanoaga. 

Simina si Jador, dragoste intensa

Simina si Jador au trait una dintre cele mai frumoase si intense povesti de dragoste din emisiune.

Relatia dintre ei a fost una scurta, dar iubirea a fost puternica, iar Jador a reusit cu greu sa treaca peste faptul ca nu vor mai fi impreuna. Ea l-a ales pe Alex Zanoaga, in ciuda faptului ca scanteia dintre ei nu a fost atat de mare. 

Citeste si: Incredibil cum l-a PRINS Simina pe Zanoaga in camera, chiar in patul lor! L-a filmat imediat!

Simina l-a ales pe Alex

Desi relatia dintre Simina si Alex parea sortita esecului si toata lumea spunea ca se vor desparti dupa terminarea emisiunii, cei doi au dovedit faptul ca se iubesc si ca au o relatie frumoasa in ciuda criticilor. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina a facut live din PAT, alaturi de Zanoaga! Ce a putut sa le spuna fanilor: ''Nu m-am simtit bine ieri...''

Citeste si: Andreea si Mocanu au dat cartile pe fata! A existat sau nu ceva intre ei? "M-am gandit mai bine si trebuia sa te aleg pe tine!" Iata ce marturisiri au facut cei doi intr-un vlog de senzatie!

Cu toate acestea, Simina a decis sa pastreze amintirea cu Jador in linia de tricouri personalizate pe care a lansat-o de curand. Iata cum arata: 

Simina, despre posibila sarcină cu Zănoagă

Simina a evitat sa raspunda intrebarilor fanilor despre Jador si a spus ca va face un copil, pe viitor. De aici deducem faptul ca Simina nu este inca insarcinata, dar ca se gandeste sa aiba un copil in viitorul apropiat. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.