Cum faci cea mai gustoasa prajitura sarbeasca! Reteta este simpla!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 21 sep 2020, 08:40

Iti prezentam o reteta de prajitura cu doua tipuri de crema. Este delicioasa!

 

Cum faci cea mai gustoasa prajitura sarbeasca! Reteta este simpla!
Iti prezentam o reteta de prajitura cu doua tipuri de crema. Este delicioasa!

Ingrediente:

Pentru pandispan:


4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
2 linguri cacao
1 praf de copt

Pentru prima crema:

500 ml lapte
9 linguri faina
9 linguri zahar
1 plic de zahar vanilat

Pentru a doua crema:

1 pachet de margarina
200 gr zahar fin

Pentru sirop:

200 gr zahar

Pentru decor:

ciocolata topita

Mod de preparare:

Pandispan

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Mixeaza spuma albusurile.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: