Cum functioneaza dieta de 14 zile, care iti ofera greutatea optima, oricate kilograme ai avea in plus

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:04

Dieta de 14 zile presupune sa respecti un plan de exercitii si o alimentatie corecta pentru a slabi exact cat are nevoie corpul tau.

Slabeste eficient si mentine-te in forma cu urmatorul plan de exercitii si de alimentatie.

Planul de exercitii

De luni pana sambata(in ambele saptamani) fa aerobic, ca de exemplu jogging, bicicleta etc timp de 30 de minute, dimineata si dupa amiaza. De asemenea, in programul de sport introdu si urmatoarele seturi de exercitii:

Luni, miercuri, vineri

Exercitiile urmatoare a cate 2 seturi pentru fiecare tip:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

-15

flotari.

-20 de exercitii pentru bicepsi cu greutati de 2 kilograme. Spatele drept, tine coatele pe langa corp si ridica greutatile pana la umeri.

-20 de exercitii pentru tricepsi cu greutati de 2 kilograme. Apleaca-te in fata la 90 de grade si tine greutatile langa solduri. Intinde mainile in spate, apoi inapoi langa solduri. Vezi si restul programului de exercitii pe lyla.ro!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.