Cum gătește David! Fiul Andreei Mantea a devenit expert în bucătărie!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 nov 2020, 23:51
David gătește alături de Andreea Mantea
Sursa: captura video Kanal D

Andreea Mantea își încurajează fiul, pe David, să gătească alături de ea.

În emisiunea de astăzi "Trăiri alături de Andreea Mantea" de la Kanal D, David a gătit cot la cot cu mama lui.

David a folosit cu strășnicie mixerul, încurajat de Andreea Mantea.

El a gătit foarte bine și s-a și distrat, în timp ce mama lui, ajutată la rândul ei, i-a pregătit un tort.

David este protagonist alături de mama ei în reality-show-ul "Trăiri alături de Andreea Mantea", difuzat în fiecare luni de către Kanal D, de la ora 23:00.

Andreea Mantea, supărată când îl aude vorbind de "iubite"

Lui David, băiețelul Andreei Mantea, îi plac fetele de la o vârstă fragedă. Vedeta TV se supără, însă, când îl aude vorbind de "iubite"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt doar prietene, nu sunt iubite, da? Eu nu vreau să aud așa ceva! Îmi pare rău, la cinci ani nu există să ai două prietene sau ce zici tu acolo! Una e suficientă! Ce faci cu două? Lasă-mă în pace!", i-a zis Andreea Mantea lui David supărată.

"Eu cu mami avem multe secrete și ne distrăm cu secretele astea!", a mărturisit David.

Andreea Mantea a mărturisit că a renunțat la show-ul Puterea dragostei pentru ca băiatul ei să locuiască din nou în România.

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public, dovadă stând cifrele uriașe de audiență înregistrate și multitudinea de mesaje pe care

le primesc de la prietenii noștri pe rețelele sociale. După un an și opt luni, timp în care am prezentat reality-show-ul “Puterea dragostei”, am simțit nevoia că trebuie să fac și altceva. Și aceea a fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, am trăit alături de concurenții emisiunii cele mai frumoase și intense clipe, am fost martorul celor mai frumoase și extraordinare povești de dragoste”, a declarat Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea, aniversare cu peripetii! Aflati ce surpriza ii pregateste David, LUNI, 30 noiembrie, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:00, la Kanal D!