Cum i s-a schimbat viata Ilincai Vandici dupa nunta si dupa ce a devenit mamica! Uite cum si-a impartit treburile in casa cu sotul ei

Autor: B.M.
Actualizat: 26 dec 2017, 09:34

Ilinca Vandici radiaza de fericire de cand l-a adus pe lume pe fiul ei, Zian, si de cand s-a casatorit religios cu sotul ei, Andrei.

Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” si-a schimbat complet viata, iar prioritatea numarul 1 este micutul Zian.

Ilinca Vandici s-a reorganizat complet de cand a venit pe lume fiul ei, Zian. Vedeta Kanal D cauta sa nu neglijeze nici cariera, nici familia, asa ca si-a facut programul in asa fel incat sa multumeasca pe toata lumea.

Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” ne-a dezvaluit cum i s-a schimbat ei viata dupa venirea pe lume a bebelusului, dar si dupa ceremonia religioasa cu Andrei.

"Mi se pare ca suntem mult mai asezati si mult mai responsabili. Adica imediat am pus mana pe telefon “te duci?”, “Nu poti, bine, hai ca ma duc eu”. Nu mai e “Dar de ce?”, “dar cum?”, “stai ca nu pot, mai lasa-ma putin”. Intelegem ca daca este vorba de bebe nimic nu e mai important. Inteleg si eu, intelege si Andrei.

"Ne adunam acasa mai repede, adica nu mai stam seara prin oras si asa mai departe.

In jur de ora 21.00, 21.30 cel mai tarziu toata lumea este acasa pentru ca ne pregatim de baita si de masaj. In general suntem mult mai responsabili. La masaj avem pe cineva care vine care ii face lui bebe. Baita da, ii mai face si Andrei, si daca nu ii face, asista la baita", a declarat Ilinca Vandici.

Aflati mai multe detalii pe WOWbiz.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.