Cum i s-a schimbat viața lui Bursucu după ce s-a căsătorit: ”Nu am limită” Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme

Author: Diana Bostan

Bursucu și Andreea s-au căsătorit în urmă cu o lună

Sursa: Instagram- mister_bursucu

Adrian Cristea, alias Bursucu, și Andreea s-au căsătorit în luna octombrie, după o relație de 11 ani. Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” a dezvăluit cum este viața de bărbat însurat, dar și cum a slăbit considerabil.

Bursucu se declară un bărbat împlinit și la fel de îndrăgostit chiar și după 11 ani de relație. Vedeta Kanal D și iubita lui și-au unit destinele în luna octombrie, însă un act nu a schimbat mare lucru între cei doi, cei doi fiind deja o familie unită și împlinită. 

Cum i s-a schimbat viața lui Bursucu după căsătoria cu Andreea

Invitat în platoul Știrilor Kanal D, Bursucu a fost întrebat cum este viața în postura de bărbat însurat. Având simțul umorului la el ca de fiecare dată, Adrian Cristea

a dezvăluit faptul că înainte era ”tata la copii”, iar acum a devenit oficial ”pofta inimii”. Vedeta Kanal D a mărturisit că el și iubita lui au o relație de 11 ani, iar căsătoria nu a schimbat absolut nimic.

”Până acum am fost tata la copii, acum am devenit și pofta inimii în mod oficial. Sunt la fel, nu s-a schimbat nimic. Noi avem o relație de 11 ani, nu avea ce să se mai schimbe ”,

a dezvăluit Bursucu, pentru Știrile Kanal D.

Citește și: Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian într-o ediție de senzație a emisiunii "Roata Norocului" la Kanal D

Vedeta susține că a avut emoții la nuntă până la momentul valsului, fiind câteva momente care și-ar fi dorit să iasă perfect. Bursucu a fost încântat de faptul că invitații s-au distrat și au dansat până în zori.

Vedeta nu s-a putut abține să nu-și complimenteze soția în momentul în care a văzut pozele cu cei doi de la nuntă: ”Am cea mai frumoasă soție, mireasă din lume. Frumoase poze”, a mai spus Bursucu. Aceasta a mai spus că își răsfață fetele de fiecare dată și că ''nu are limită'' când fetele lui îi zâmbesc.

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bursucu a reușit să slăbească peste 20 de kilograme

Pe lângă reușita acestui eveniment, prezentatorul emisiunii ”Roata Norocului” și-a dorit extrem de mult să slăbească. Schimbarea este una vizibilă, vedeta reușind să slăbească 23 de kilograme. Acesta a mărturisit că totul a fost posibil datorită unui balon gastric, iar de la intervenție se simte un alt om.

”Mi-am pus un balon gastric.

Absolut senzațional, fără endoscopie, fără anestezie, este o procedură nouă. Sunt foarte fericit că am făcut-o și-i sfătuiesc pe toți oamenii care au posibilitatea de a face asta, să o facă pentru că te simți un alt om. Eu sunt un alt om. Am slăbit 23 de kilograme în cinci luni”, a mărturisit vedeta Kanal D pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Alessia, fiica cea mare a lui Bursucu și a Andreei, primele declarații, în cea mai importantă zi a părinților ei! Tânăra a mărturisit că este fericită pentru mama sa

Bursucu nu este doar un soț împlinit, ci și un tată fericit. Acesta are două fete minunate, fiica lor biologică și pe fiica soției sale dintr-o relație anterioară, la care Bursucu ține ca la propriul copil. Acesta a mărturisit faptul că deși încearcă să fie puțin mai dur, se topește atunci când fetițele îi zâmbesc, fiind imposibil să le refuze ceva.

Vedeta Kanal D și Andreea s-au căsătorit pe data de 14 octombrie 2023, nunta având loc într-un cadru superb, la Constanța. Cei doi s-au căsătorit după o relație de 11 ani.