Cum identifici cel mai performant serviciu de repatriere persoane decedate?

Author: Oana Iosif

Imprevizibilitatea oferită de către viață ne face să rămânem de foarte multe ori fără cuvinte sau să trecem prin niște situații extrem de traumatizante. Decesul unei persoane este cea mai traumatizantă experiență prin care poate trece un om. Dacă nu ai trecut prin experiența cauzată de către decesul unei persoane dragi poți spune că ești o persoană norocoasă. Din păcate, la un moment dat fiecare dintre noi va fi nevoit să treacă printr-o astfel de situație. Cât de afectate din punct de vedere psihic sunt persoanele care trec printr-o astfel de situație traumatizantă depinde și de serviciile la care apelează. Este clar că apelarea la serviciile oferite de către o firmă care activează în domeniul funerar este o acțiune recomandată într-o astfel de situație. Această recomandare devine obligatorie în cazul în care este nevoie de repatrierea trupului neînsuflețit. O astfel de activitate nu poate fi realizată decât de către o firmă care oferă serviciul de repatriere decedati. Pentru că pe piața de specialitate sunt din ce în ce mai multe astfel de firme dar și pentru că este necesară contractarea unui serviciu premium trebuie știute care sunt detaliile care fac diferența dintre o firmă care oferă servicii premium și o firmă care din varii motive nu este capabilă să presteze servicii premium.

Ce trebuie să faci pentru a putea contracta un serviciu premium?

Identificarea unei firme care prestează cele mai calitative servicii de repatriere persoane decedate este un proces care se desfășoară cu destul de mare greutate pentru că marea majoritate a oamenilor nu au nici un fel de experiență. De preferat ar fi ca nici unul dintre noi să nu aibă nici un pic de experiență în ceea ce privește colaborarea cu o firmă care prestează astfel de servicii însă de cele mai multe ori realitatea nu este așa cum ne-am dori. Având în vedere acest detaliu iată care sunt câteva dintre cele mai importante detalii care trebuie avute în vedere pentru a putea contracta cel mai profesionist serviciu de repatriere a persoanelor decedate:

  1. Modalitatea în care ți se vorbește. De cele mai multe ori îți poți da seama despre calitatea serviciului încă de la primele vorbe schimbate cu personalul care lucrează în cadrul firmei. Dacă specialiștii care lucrează în cadrul firmei vorbesc pe un ton cât mai afectiv, care transmite implicare și empatie este clar că aceștia sunt capabili să presteze într-un mod profesionist serviciul de care ai nevoie pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi adus în țara noastră.

  2. Cât de repede poate fi pus în aplicare planul care trebuie parcurs pentru repatrierea persoanei decedate este un alt detaliu extrem de important care nu trebuie să fie ignorat atunci când sunt analizate ofertele existente pe piața de specialitate. Decesul unei persoane este o situație tragică care de cele mai multe ori apare pe nepusă masă ceea ce înseamnă că trebuie să existe o reacție cât mai promptă din partea celor care sunt implicați în procesul funerar sau în procesul de repatriere a persoanelor decedate.

  3. Varietatea de servicii oferite. Este clar că o firmă care își respectă clienții va oferi o varietate cât mai mare de servicii pentru ca, clientul să poată alege serviciile care îi oferă toate argumentele de care are nevoie. De asemenea, este necesar ca prin serviciile oferite familia defunctului să nu fie nevoită să se implice din nici un punct de vedere în tot ceea ce presupune realizarea procesului de repatriere a persoanelor decedate.

  4. Modul în care se raportează la persoane decedată. Cu toate că în procesul de repatriere a persoanelor decedate este vorba despre persoane care din varii motive au trecut la cele veșnice este necesar ca atât trupul neînsuflețit cât și sufletul unei astfel de persoane să fie tratate cu foarte mult respect. În cadrul unei firme care oferă într-un mod profesionist serviciul de repatriere persoane decedate va exista întotdeauna respect și empatie atât pentru persoana decedată cât și pentru familia care trece prin cea mai cumplită experiență prin care poate trece o familie sau o persoană.

  5. Nu în ultimul rând, numărul de clienți avuți este un alt detaliu care transmite dacă o firmă este sau nu serioasă. Dacă acest număr nu este mare cu toate că firma are o experiență foarte mare în cadrul repatrierii persoanelor decedate este clar că trebuie să îți pui un mare semn de întrebare cu privire la profesionalismul avut de către persoanele care lucrează în cadrul respectivei firme. Pentru a putea evita o situație neplăcută trebuie colaborat doar cu firme care au o vastă experiență în cadrul acestui domeniu de activitate și care se poate lăuda că a avut un număr foarte mare de clienți.

Cele mai bune prețuri dar și cele mai calitative servicii sunt oferite de către Servicii Funerare Nicolas

Având o experiență de peste 15 ani de zile în domeniul funerar și lider pe piața din țara noastră în ceea ce privește serviciul de repatriere persoane decedate, Servicii Funerare Nicolas este partenerul ideal care te poate ajuta să depășești mai ușor cel mai cumplit moment prin care poți trece. Ajutorul oferit constă în următoarele:

  • Servicii complete de repatriere persoane decedate. Din momentul în care primești vestea decesului unei persoane dragi este clar că nu dorești să faci nimic în vederea înmormântări persoanei decedate. Într-o astfel de situație specialiștii care lucrează în cadrul firmei fac tot ceea ce este necesar pentru ca persoana decedată să poată fi înmormântată așa cum se cuvine.

  • Varietate mare de servicii pentru ca firma să se poată ocupa de tot ceea ce presupune procesul de repatriere persoane decedate.

  • Confidențialitate. Este un detaliu extrem de important având în vedere că este un subiect extrem de delicat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.