Cum ii place lui Connect-R, cu SILICOANE sau fara? Vezi ce spune artistul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Cu silicoane sau fara? Cum credeti ca ii plac lui Connect-R femeile? Artistul vorbeste pentru prima data despre preferintele lui.

Implanturile de silicon nu mai sunt de multa vreme un subiect tabu. Ba mai mult, in ziua de azi, daca nu au cateva imbunatatiri, unele tinere se simt de parca nu sunt in pas cu moda.

 

Ce crede insa unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania? Pentru prima data, Connect-R vorbeste pentru prima data despre masurile ideale la femei si importanta lor.

 

Daca tot nu doarme vara, cum credeti ca imbratiseaza el ideea silicoanelor?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

"Daca nu sunt nici foarte mari nici foarte deplasate, de ce nu? Daca fata se simte mai bine asa si ii sta bine poate sa aiba si silicoane, nu am nicio problema", spune artistul.

 

Alt burlac, alta parere. Desi este pus pe glume si cuceritor cu fetele din jurul lui, Nick Kamarera isi da cuvantul de onoare ca nu ar fi atins un asa exemplar in viata lui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.