Cum il ademenesc mondenii pe Mos Craciun? Andreea Esca are un secret neasteptat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Adi Sina o surprinde pe iubita lui, Anca Serea, cu cele mai frumoase cadouri in timp ce Andreea Esca si fiica ei il ademenesc pe Mos Craciun cu un preparat secret.

Adi Sina a dezvaluit pentru D-Paparazzi ca este mereu atent cu iubita lui in perioada sarbatorilor de iarna. Artistul o suprinde de sarbatori pe Anca Serea cu cele mai frumoase cadouri. Ii cumpara adesea pantofi pentru stie ca iubitei sale i plac foarte mult.

Andreea Esca il ademeneste pe Mos Craciun cu cele mai delicioase deserturi. Prezentatoarea TV si doreste in primul rand sanatate pentru ea si pentru familia ei.

" Eu cu Alexia sa stii ca facem turta dulce foarte buna si mouleux au chocolat", a declarat Andreea Esca.

De cand a devenit mamica, Carmen vruma radiaza de fericire. Chiar daca tine mult la silueta, aflati ca si Carmen Bruma are pofte culinare pe care si le satisface de sarbatori!

Un tatic se descurca foarte bine si de la distanta. Oare? Viitorul sot al Claudiei Pavel, cunoscuta drept Cream locuieste in America si isi vede foarte rar atat baiatul, cat si logodnica! Nu e greu?

##VIDEO130353##

 

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.