Cum il are Adelina salvat pe Speak in telefon. Atata romantism nu s-a vazut nici la Hollywood!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

De mai bine de patru luni, Adelina Pestritu si Speak formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi.

Frumusei din cale afara, tineri si parca predestinati, cei doi au reusit sa se lipesca de sufletul tuturor, probabil si datorita faptului ca sunt deschisi si nu isi tin povestea de dragoste ascunsa. Mereu impreuna, veseli si fericiti, Ade si Speak sunt de nedespartit.

Atunci cand insa programul ii obliga sa stea separat, Adelina fiind prinsa in redactia emisiunii WOWbiz de la Kanal D, iar Speak la studio sau prin tara, in concerte, iubaretii incing telefoanele si vorbesc ore in sir despre tot sau nimic, doar ca sa ramana conectati si sa stie unul de altul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16760462/1/media-140350743403003800.jpg
Zilele trecute, Ade a fost prinsa insa pe picior gresit, vedeta de la Kanal D fiind surprinsa cand vorbea pe whatsapp cu iubitul ei pe care, surpriza, il are trecut in agenda telefonului cu apelativul “Iub” plus o inimioara. Semn clar ca Speak i-a intrat la inima si a convins-o pe bruneta noastra ca el este barbatul pe care l-a asteptat toata viata.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.