Cum il faci sa te ceara in casatorie in functie de zodia lui!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:58

Va intalniti de mult timp, insa nu ti-a cerut mana pana acum? Ei bine, acum poti face ceva daca stii caracteristicile zodiei sale.

BERBEC- Daca pui presiune asupra lui, se poate simti constrans si poate iesi din relatie. Nu ii place deloc ca tu sa faci pe victima, asa ca foloseste-te de natura lui impulsiva si aventuroasa. Prosteste-te la un pahar cu vin, plecati impreuna intr-o aventura. Daca esti spontana, iti va cere mana imediat.


TAUR
- Barbatul Rac este sentimental si ii adora relatiile lui, asa ca asteapta sa primesti multa iubire din partea lui.

Fii practica, rabdatoare si stabila si isi va dori sa fie numai al tau. De asemenea, arata-ica iti pasa de el si ca pui mare pret pe valorile familiei.

GEMENI- "Relatie stabila" si "rutina" nu sunt cuvinte care se afla pe lista Geamanului. Nu este deloc usor sa ai o relatie cu acest iubitor de distractie. Trebuie sa ii respecti libertatea si sa ii acorzi spatiu pentru a-l face sa te ceara in casatorie.
Nu aduce subiectul direct, insa ii poti arata indirect ca il vezi ca pe sotul tau. 

RAC- Daca momentul magic nu se intampla dupa cativa ani, este momentul sa pui piciorul in prag. Are nevoie de un imbold pentru a lua atitudine. Acesti barbati sunt romantici, emotionali si isi iubesc familiei. Arata-i ca si tu ai aceleasi calitati. Promite-i stabilitate si iubire. 

LEU- Din fericire, barbatul Leu are inima mare si va face pasul mai devreme sau mai tarziu.
Din pacate, are nevoie de un tratament regal. Este un bun planificator, insa va astepta oricat este nevoie pentru momentul potrivit. Nu ii da ultimatumuri pentru ca el trebuie sa fie cel care poarta pantalonii in relatie.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.