Cum îl tratează Claudia Puican pe Armin Nicoară ”Ce vrei să-ți mai dau” Artistul a postat totul pe contul său de Instagram

Author: Diana Bostan

Claudia Puican și Armin Nicoară

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Claudia Puican și Armin Nicoară trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar blondina ar face orice pentru soțul ei. Cum l-a surprins blondina pe Armin?

Armin și Claudia petrec foarte mult timp împreună, atât acasă cât și la cântări. Relația celor doi este una presărată cu mult umor și cu multă bună dispoziție, iar aceste momente sunt împărtășite și cu fanii pe rețelele de socializare.

Claudia Puican știe cum să aibă grijă de soțul ei

Deși cei doi au avut parte și de momente tensionate, cauzate de cele mai multe ori de muncă, Claudia și Armin Nicoară știu cum să mențină flacăra pasiunii aprinsă.

Chiar dacă a avut un eveniment sau de lucru la studio, artista are grijă și de soțul ei.

Citește și: Armin Nicoară, prins în timp ce săruta altă femeie! Imaginile o vor supăra pe Claudia Puican

Claudia Puican a avut grijă ca Armin Nicoară să aibă parte de o seară relaxantă. Fiind seară de meci, artista a avut grijă ca soțului ei să nu-i lipsească mâncarea, pastilele și pătura.

Întregul moment a fost filmat și postat pe conturile de Instagram ale celor doi artiști. Armin Nicoară a spus în repetate rânduri faptul că soția lui se ocupă de tot și că are foarte mare grijă de el.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Așa viață să ai. Ți-am adus mâncare, suc, pastile, tot ce vrei. Ți-am luat masă, ți-am luat pătură, ce vrei să-ți mai dau”, a spus Claudia Puican, în videoclipul postat în secțiunea Instastory.

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au mutat în casă nouă

După o nuntă cu fast, cei doi artiști au decis să investească banii într-o locuință de vis.

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au mutat deja de câteva luni, iar totul a fost făcut exact pe placul lor.

Citește și: Armin Nicoară a făcut publice mesajele dintre el și Roxana Vașniuc: "Așa compliment de la finu" A curs cu inimoare pe rețelele de socializare

Fiind mai mereu pe drum și ocupați cu evenimentele, de amenajarea vilei impunătoare s-a ocupat chiar mama lui Armin Nicoară.

Momentele în care cei doi petrec timp acasă sunt rare, aceștia având foarte multe evenimente în ultima perioadă.

„Nu prea am ajuns să ne bucurăm momentan de casă. Ne-am mutat de 2-3 luni, dar nu ne-am bucurat de casă. Nu am apucat să stăm pe acasă, cred că nici cinci zile nu am stat acasă, de luni până vineri să stăm amândoi să petrecem timpul acasă. 

Nu am apucat, pur și simplu, ba Claudia a fost la studio la Drăgășani vreo 2-3 zile, eu am fost pe la evenimente, apoi am avut evenimentele împreună. Doar la iarnă pot să spun cum este noua casă, pentru că abia atunci cred că o să stăm și noi mai mult pe acasă, să simțim cum este să stai la casă și cum e casa noastră',  a dezvăluit Armin Nicoară, pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: Antonio Pican, dezvăluiri picante din viața de artist "Am refuzat o ofertă de la o femeie" Ce nu ar accepta niciodată artistul de la iubita lui

Cei doi nu ar fi terminat casa atât de repede dacă nu ar fi fost mama artistului. Aceasta s-a ocupat de toate detaliile, însă sfătuindu-se prin telefon cu Claudia. Artistul recunoaște că viața lui nu ar fi fost aceeași dacă n-ar fi existat Claudia Puica. Aceasta i-a fost mereu aproape, atât din punct de vedere profesional, cât și atunci când a venit vorba de problemele sale de sănătate.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?