Cum îl va chema pe băiețelul Larisei Udilă? Numele bebelușului are o semnificație aparte

Author: Ana Dinu
Laria Udila a anuntat ce nume va purta bebelusul
Sursa: Instagram

Larisa Udilă este pe ultima sută de metri cu sarcina. A mai rămas foarte puțin până când își va strânge bebelușul în brațe, astfel, vedeta de decis să le împărtășească fanilor numele pe care fiul ei îl va purta. Cum îl va chema pe băiețelul Larisei Udilă?

Laria Udilă trece prin cea mai frumoasa etapă a vieții ei, este însărcinată cu primul copil, iar în orice moment poate deveni mămică. Înainte de a naște, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” le-a împărtășit fanilor numele pe care bebelușul îl va purta.

Cum îl va chema pe fiul Larisei Udilă?

Larisa Udilă și-a dorit încă de când era foarte mică să-și întemeieze o familie.

Timpul a trecut, iar relația cu iubitul ei a devenit tot mai serioasă, astfel bruneta și-a văzut visul împlinit, s-au căsătorit, iar acum urmează să devină părinții unui băiețel.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” este însărcinată cu primul copil, iar din moment în moment își poate ține fiul în brațe. Frumoasa brunetă s-a confruntat cu mai multe probleme pe timpul sarcinii, însă nu s-a lăsat afectată și s-a bucurat din plin de momentele frumoase și le-a împărtășit urmăritorilor din mediul online bucuriile pe care le-a trăit.

Larisa Udilă a decis să le împărtășească fanilor săi numele pe care bebelușul îl va purta, mai ales, că a mai rămas foarte puțin timp până la marea întâlnire. Se pare că vedeta și soțul ei au decis ca micuțul să se numească Milan, iar dezvăluirea a fost însoțită de o fotografie cu iubitul ei din vacanța în Bulgaria.

Numele bebelușului are o semnificație aparte și înseamnă ”bun la suflet”, ”cel care are milă”, semn că cei doi părinți au ales cu mare atenție numele copilului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Larisa Udilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a avut parte de o vacanță de coșmar: „Experiență groaznică...”

Larisa Udilă, momente de groază în Bulgaria

Larisa Udilă și soțul ei au decis să meargă într-o ultimă vacanță în doi, înainte să vină pe lume fiul ei, însă lucruile nu au mers așa cum au plănuit.

Bruneta a avut parte de momente de groază în Bulgaria.

”Suntem plecați de la 7 dimineața și este ora unu (n.r. noaptea) și abia acum ne-am cazat la un hotel care sper că este o.

Nu vreau să fac reclamă negativă, dar este a doua oară când vin în Bulgaria și am o experiență groaznică. Sunt gravidă și nu-mi permit să fac vreo enterocolită, așa că am venit la un alt hotel.

Nu știu cum este, vom vedea mâine dimineață la micul dejun. Personalul din Bulgaria este neprietenos. Nu mai vin niciodată în Bulgaria. Mai bine plecați în Turcia sau oriune altundeva",   a povestit Laria Udilă pe Instagram.

Citeste si: Larisa Udilă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, s-a căsătorit! Cum a arată rochia pe care viitoarea mămică a purtat-o la fericitul eveniment