Cum îl visează sora lui Petrică Mîțu Stoian la peste un an de la moartea lui! Durerea fără margini a Mariei Tărchilă

Author: Lavinia Medrea

 Durerea fără margini a Mariei Tărchilă

Sursa: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, la 61 de ani, lăsând în urmă prieteni, familie și oameni care îl iubeau nemărginit.

Petrică Mîțu Stoian a murit acum mai bine un an, dar sora lui, Maria Tărchilă, de care era foarte apropiat, încă suferă și îl vede în visele ei. 

Durerea fără margini a Mariei Tărchilă. Al doilea Crăciun fără fratele ei

Maria Tărchilă a făcut câteva declarații emoționante despre regretatul ei frate, Petrică Mîțu Stoian, fiind tristă că a prins al doilea Crăciun fără interpretul de muzică populară, cu care vorbea la telefon an de an de sărbători.

Citește și: Un an de când Petrică Mîțu Stoian a murit. „Era pe o bancă, foarte trist...” Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul artist

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist.

Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist. În general, mă întâlneam cu Petrică și cu sora mea la aceeași masă când trăiau părinții noștri, ei ne adunau pe toți. După ce au dispărut dânșii s-au mai schimbat lucrurile. Ne 
vedeam din ce în ce mai rar, dar ne auzeam la telefon”, a mărturisit Maria Tărchilă, conform  Click.

Maria Tărchilă îl mai vede pe Petrică Mîțu Stoian doar în vis

Petrică Mîțu Stoian a murit în noiembrie 2021, după ce a mers la o clinică privată pentru a fi îngrijit și a fost tratat într-o cameră hiperbarică ce i-ar fi adus sfârșitul.

Citește și: Abia acum s-a aflat! Ce a putut să-i ceară Petrică Mâțu Stoian Mariei Loga înainte să moară. Artista nu a mai apucat să-i îndeplinească ultima dorință

„Petrică a avut o moarte ciudată. Nu știu ce destin a avut el de a plecat atât de repede. Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut. Îl mai visez uneori, ultima dată când l-am visat era în casă la mine. El doar îmi apare în vis și nu îmi zice nimic… dar părea bine și fericit acolo unde este”, a mai declarat Maria Tărchilă.