Andreea Mantea, terorizată: "Am ajuns să murdăresc și oala! Nu mă crede, simte imediat!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 mar 2023, 03:30

Andreea Mantea, tertipuri pentru a-l pacali pe David

Sursa: Instagram

Prezentatoarea TV recunoaste ca nu intotdeauna are timp sa gateasca avand in vedere ca ajunge si foarte tarziu acasa.

Andreea Mantea a acordat un interviu pentru kanald.ro unde a povestit despre unul dintre tertipurile la care recurge în ce-l privește pe David când vine vorba de mâncare. Vedeta TV a dezvăluit că sunt situații când nu mai are timp să gătească fiind deja prea tarziu când ajunge acasă și se mai întâmplă să comande și de la restaurant. Prezentatoarea Casa Iubirii a subliniat faptul că este vorba de mâncare buna, gătita că acasă special că David să poată manca și să aibă o dieta echilibrata, numai că pustiul are nasul foarte fin.

Citeste si: Alex Zănoagă a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi: "Mi se rupe sufletul când plec!" Ce a făcut fostul soț al Siminei de 1 Iunie

Cum incearca sa il pacaleasca Andreea Mantea pe David ca mancarea este gatita de ea

Chiar daca Andreea a ajuns până să mânjească oalele cu mâncare și el să creadă că vedeta a fost cea care a gătit, nu reușește să îl duca în eroare.

David simte de la o posta atunci când mama lui nu este cea care îi prepara mâncarea sau supele preferate ne vrând să se atingă de ele. Micuțul îi spune mereu că ea este cea care gătește cel mai bine, așa că indiferent de ora la care vine de la  filmări, Andreea este nevoita să gătească mâncare pentru micul mofturos: "Îmi zice, de ce nu gătesc?! Vrea să îi fac ciorba.
Aveam tot ce îmi trebuia, cred că ceapa nu am pus că nu aveam. Mi-a zis că o vrea și acra. Așa mi-am petrecut eu noaptea în bucătărie. Asta am făcut eu la 12 noaptea."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea gateste si la 12 noaptea

Citeste si: Replici acide și priviri tăioase între Cristian și Stefania: "Am spus-o de un milion de ori, nu o consider și nu am considerat-o iubita mea!"

Mai vine copilul și zice, astăzi vreau paste, ciorba și hamburger. Am încercat și varianta aia, fac comanda fară să știe, am ajuns să murdăresc oala să vadă că am gătit eu pe bune. Nu mă crede, simte imediat. Nu, mâncarea mea e mai buna," a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru kanald.ro.