Cum înșală zodiile din horoscop. Fiecare dintre ele are propria tactică

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 26 iul 2022, 13:10

Fiecare zodie înșală în felul ei. Ca să nu fiți luați prin surprindere, noi vă dezvăluim tactica fiecărui nativ.

Când vine vorba de înșelat, fiecare zodie o face în felul ei. Unii nativi fac asta, fără să privească înapoi și fără să aibă vreo remușcare, în timp ce alții se dau singuri de gol.

Tactica fiecărei zodii, când vrea să înșele

Există câteva zodii care nu și-ar înșela niciodată partenerul. Acești nativi sunt familiști convinși și rămân fideli pentru toată viața.

În schimb, alte zodii ar trăda încrederea persoanei iubite fără să clipească. Noi vă dezvăluim tactica pe care o abordează fiecare zodie în parte, atunci când vrea să calce strâmb.

Berbec

Acești nativi vor recunoaște imediat că au înșelat. Mai mult, vor oferi și explicații, pentru că ei sunt convinși că au făcut-o cu un motiv bine întemeiat.

Taur

Taurul este o zodie care înșală foarte rar. Dacă o face totuși, nu se va mai întoarce la fosta relație.

Gemeni

Înșelatul este ca respiratul pentru Gemeni. Le place să flirteze, au foarte mulți prieteni și cunoștințe, așa că au de unde alege.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rac

Această zodie este, de departe, cea mai familistă din tot zodiacul. Nativii Raci nu suportă să înșele și să fie înșelați. Când iubesc, o fac cu tot sufletul.

Dacă totuși se întâmplă să calce stramb, vor fi prinși imediat, pentru că nu știu să mintă și să-și acopere urmele.

Leu

Regele zodiacului nu înșală, din simplul motiv că urăște minciuna și trădarea! Leii sunt printre cei mai fideli parteneri și atunci când iubesc, luptă cu toate puterile pentru relație.

Dacă înșală, își vor explica gestul și vor recunoaște, cu siguranță.

Fecioară

Această zodie este destul de secretoasă, nu se va da de gol dacă va înșela, dar cu siguranță va avea mustrări de conștiință.

Balanță

Una dintre zodiile care înșală cel mai des este Balanța. Pentru că sunt persoane nehotărâte, în general, au tendința de a umbla cu mai mulți în același timp, pentru că nu știu pe cine să aleagă.

Scorpion

Scorpionii înșală, în general, atunci când sunt tineri, pentru că le place să experimenteze și să dobândească experiență. În momentul în care se îndrăgostesc cu adevărat, nu vor mai căuta pe altcineva.

Atenție însă! Scorpionii sunt pretențioși și se îndrăgostesc destul de greu!

Săgetător

Săgetătorul este una dintre zodiile care înșală din plăcere. Va face asta, de fiecare dată când va avea ocazia, doar pentru că poate și pentru că vrea.

Mai mult, se va și lăuda cu asta!

Capricorn

Nu are niciun regret în momentul în care înșală. Capricornii vor călca strâmb, iar apoi se vor purta ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Vărsător

Vărsătorii adoră să cucerească și să se joace cu sentimentele altora. Pentru ei, a înșela este ceva la ordinea zilei.

Pești

Peștii sunt maeștri la acest capitol și își acoperă foarte bine urmele. Dacă vor să înșele, cu greu îi veți prinde în fapt.

Taurul, cea mai fidelă zodie

Așa cum spuneam mai sus, Taurul este, fără îndoială, cea mai fidelă zodie. Persoanele născute sub acest semn sunt extrem de loiale și în caz că ajung să înșele, o fac doar pentru că, într-adevăr, chiar s-au îndrăgostit de altcineva.

Un Taur nu va înșela niciodată din curiozitate sau doar pentru că e atras de altcineva. Cântărește foarte bine problema înainte și nu face ceva ce l-ar putea costa actuala relație.

A doua cea mai fidelă zodie este Leul. Iubește atât de mult adevărul, încât, efectiv, nu poate să mintă și nici nu vrea să facă asta.

Va înșela doar dacă ceva nu merge în relația pe care o are, dar înainte de a pleca de lângă persoana iubită, va încerca să fie sigur că nu se mai poate rezolva nimic.

La polul opus se află Săgetătorul. Acești nativi nu stau pe gânduri, atunci când sunt atrași de cineva. Adoră să cucerească, le place să încerce noi experiențe, mai ales sexuale, și privesc înșelatul ca pe un joc, din care ei trebuie să iasă câștigători.

Nici măcar nu încearcă să ascundă că umblă și cu alte persoane. Se va afișa cu altcineva de față cu prietenii comuni ai cuplului, așa că sunt șanse mari să aflați adevărul chiar de la cineva cunoscut.

Asta dacă nu cumva are grijă chiar partenerul Săgetător să se laude cu isprava lui!