Cum își îngrijesc vedetele podoaba capilară? Rețetele ce le-au ajutat părul

Author: Bianca Vidoi

Cum își îngrijesc vedetele podoaba capilară

Sursa: Unsplash

Vedetele au grijă de fiecare detaliu al ținutei lor, dar și al corpului lor, iar părul reprezintă un element foarte important din aparițiile lor.

Vedetele au adesea un păr de invidiat, iar de-a lungul timpului, acestea și-au dezvăluit tratamentele naturiste la care au apelat, ce au avut scopul de a hidrata și regenera podoaba capilară.

Citește și: Cum să tratezi răgușeala în timpul sarcinii și alăptării: 6 soluții sănătoase

Cum își îngrijesc vedetele podoaba capilară

Sunt multe vedete ce își doresc să folosească produse profesionale, ușor de folosit, în schimb ce alte personalități își doresc să se lase pe mâna tratamentelor naturiste, ce sunt adesea mai

greu de realizat și folosit. O vedetă ce și-a dezvăluit tratamentul secret pentru un păr de invidiat este Andreea Antonescu, ce a declarat în nenumărate rânduri că deși apelează la mai multe produse profesionale, aceasta folosește o rețetă ce nu a dezamăgit-o niciodată.

Este vorba despre o mască de păr naturistă formată din ulei de măsline, ulei de ricin, vitamina A uleioasă, un gălbenuș, trei- patru picături de lămâie și un pic de gaz.

Andreea Bălan ascultă și ea sfaturile din partea bunicii atunci când vine vorba de îngrijirea podoabei ei capilare, iar aceasta folosește o rețetă moștenită din moși-strămoși, iar această mască este realizată din ulei de ricin, ulei de măsline, cu vitamina A, cu gălbenuș, perfectă pentru un păr hidratat.

Cristina Cioran a avut mai multe probleme cu întreținerea părului până și-a dat seama că tratamentele naturiste sunt cele ce îi vor salva podoaba capilară.

În acel moment, aceasta a început să folosească diferite măști cu ou, cu ulei de măsline, ulei de argan, ulei de cocos, cu ulei de ricin, cu vitamina A, tratamente ce i-au ajutat părul să prindă viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Carmen Brumă este cunoscută pentru modul ei de viață sănătos, așa că părul ei nu avea cum să fie tratat diferit față de restul corpului.

Deși aceasta poate să vadă diferența dintre măștile naturiste și cele profesionale, cele realizate în casă sunt mai dificil de utilizat. Rețeta pe care aceasta o folosea pentru părul ei era din ulei de cocos cu gălbenuș și cu ulei de măsline, tratament pe care îl ținea în păr cât de mult timp putea pentru o strălucire și hidratare aparte, relatează libertatea.ro.

Citește și: Acneea hormonală: ce este, cum se manifestă și cum poate fi tratată

Mască naturală pentru un păr strălucitor

Măștile de păr sunt folosite adesea pentru hidratarea podoabei capilare, iar acestea trebuie să fie realizate, în special, în perioada caniculară a anului, atunci când părul chiar are nevoie de mai multă atenție din partea noastră. În cazul în care părul nostru este uscat și deteriorat, un element de bază ce vine în ajutorul acestuia este avocado.

Iată o rețetă hrănitoare pentru podoaba noastră capilară.

Ingrediente:

-un avocado

-2 linguri de miere 

-2 linguri ulei de ricin 

Mod de preparare:

Pentru această rețetă este necesar să folosim pulpa unui avocado, pe care o zdrobim cu ajutorul unei furculițe până se obține o pastă fină, moment în care adăugăm și cele 2 linguri de avocado, alături de cele două linguri de ulei de ricin. Masca realizată se va aplica pe scalp, după care o masăm foarte bine, după care o lăsăm să acționeze cel puțin 30 de minute, după care clătim părul, cu apă caldă și se spală cu un șampon pentru păr fragil, potrivit unica.ro

Citește și: Care este ceaiul ce îți face părul mai sănătos și strălucitor?