Cum își petrece Dinu Maxer primul Paște în calitate de bărbat divorțat. Acesta a dat dezvăluiri în exclusivitate cu privire la șocanta despărțire

Author: Bianca Vidoi

Cum își petrece Dinu Maxer primul Paște în calitate de bărbat divorțat

Sursa: Facebook DINU MAXER

Acest Paște este primul pe care Dinu Maxer îl sărbătorește ca bărbat divorțat. În cadrul emisiunii ,,Teo Show”, acesta a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate despre divorțul ce a șocat întreaga țară.

Invitat la emisunea ,,Teo Show”, Teo Trandafir a purtat o frumoasă discuție cu Dinu Maxer, despre această perioadă dificilă din viața sa, perioada divorțului de Deea, dar și prima sărbătoare petrecută ca bărbat divorțat.

Citește și: Videoclipul trist postat de Deea Maxer, după divorțul de Dinu Maxer. Semnele evidente că încă suferă după fostul soț

Cum își petrece Dinu Maxer primul Paște în calitate de bărbat divorțat

Pentru Dinu Maxer, sărbătorile pascale ale anului 2023 reprezintă primele sărbători ca bărbat divorțat, iar în cadrul emisiunii „Teo Show”, acesta a declarat că a petrecut Paștele catolic alături de mama și copiii săi. Deea va face și ea același lucru, sărbătorind Paștele ortodox alături de familia ei și minunățiile născute din relația longevivă a acestora.

Și în perioada în care copiii o să fie plecați să celebreze sărbătorile pascale la Deea, Dinu nu se va închide în casă.

Acesta își va petrece timpul alături de frații săi, dar și de mama sa, persoanele pe care poate conta întotdeauna. Acesta a spus că se află în perioada de acceptare, chiar la sfârșitul acesteia și începe să înțeleagă totul, chiar a reușit să înțeleagă unele lucruri pe care până acum nu le-a asimilat complet.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A început să realizeze acum multe sentimente pe care Deea le simțea, iar el le resimțea abia după două luni. Acesta a fost lucrul cel mai șocant pe care l-a înțeles în pragul Paștelui.

Citește și: Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre divorțul dintre Deea Maxer și Dinu Maxer: „Îmi pare tare rău pentru ei”. Sfatul pe care artista l-a dat celor doi foști soți

Cuplul a încercat de două ori să se împace

Dinu și Deea Maxer au divorțat, însă Deea s-a mutat pe aceeași scară, iar gura lumii spune că acesta este un mod prin care cei doi să fie separați, urmând astfel să se împace, însă Dinu a ținut să aducă claritate situație. Acesta a spus în exclusivitate, că au existat două tentative de împăcare înainte de divorț, una dintre ele ținând doar 3 zile, însă nu s-a mai putut continua.

Acela a fost momentul în care cei doi și-au dat seama că între ei doi nu mai poate continua relația de iubire sau căsnicia. Cei doi s-au luptat foarte mult pentru mariajul lor, ba chiar au încercat toate variantele pentru a evita această separare surprinzătoare, inclusiv rugăciunile. 

Citește și: Răspunsul tăios dat de Deea Maxer celor care au judecat-o după divorț: „Nu o sa ajungi nicăieri în viață”