CUM isi petrece Gigi Becali cele sapte zile libere! Latifundiarul se fereste de ochii presei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:42

Sarbatorile nu mai sunt ce-au fost pentru Gigi Becali. Latifundiarul a profitat de zilele de libertate pentru a petrece cu familia, dar si pentru a rezolva probleme urgente, inclusiv, legate de echipa Steaua.

Nici vorba de colindatori si bani aruncati in stanga si-n dreapta! Gigi Becali isi petrece zilele libere facand ture intre  vila sa din Pipera si palatul de langa Guvern. Este, insa, extrem de atent sa nu care cumva sa fie filmat. Nici vorba sa vina sa vorbeasca jurnalistilor sau sa intampine colindatorii ca altadata.

De la resedinta sa din Pipera, Gigi Becali s-a dus glont la palatul din centru.

Aici,  Gigi Becali a inceput sa primeasca vizite. Putine, dar, importante. Unul dintre cei care au trecut pragul palatului a fost actualul actionar majoritar al stelei, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aceste imagini sunt doar amintiri. Acum, Gigi Becali, chiar daca se afla acasa nu a mai fost colindat.

Nimeni n-a batut, astazi, la usa casei sau la cea a palatului. Parca si bucuria zilelor de Sarbatoare s-a stins. Palatul a avut, astazi, obloanele trase.

Prima cerere de eliberare conditionata, Gigi Becali o poate depune in luna februarie. Judecatorii vor decide, atunci, daca anii in care a stat dupa gratii au fost suficienti pentru a se indrepta.