Cum isi rasfata Alexandra Bodi sotul in fiecare zi. "Regii TikTok-ului" fac dezvaluiri incendiare!

Author: Marina Ionescu
Cum își răsfață Alexandra Bodi soțul în fiecare zi

Alexandra si Ionut Bodi sunt cei mai cunoscuti tiktok-eri. Cei doi fac multe clipuri video in care fac diferite activitati, danseaza, fac mancare sau povestesc cat de mult se iubesc si cum au grija unul de celalalt. 

Alexandra si Ionut Bodi si-au invitat fanii in cuibusorul lor de nebunii, unde "Gospodina virtuala" a dezvaluit in ce mod isi rasfata sotul in fiecare zi. 

Cei doi soti din Muresse inteleg foarte bine unul cu celalalt, iar aromonia din cuplul lor este vizibila, in fiecare aparitie de pe TikTok distrandu-se si razand impreuna.

„Regii TikTok-ului” fac dezvaluiri incendiare!

Alexandra si Ionut nu sunt apreciati de toti internautii, unii le-au transmis comentarii negative. Potrivit

spuselor lor, unii o acuzau pe Alexandra ca nu ar fi o gospodina desavarsita. Tocmai pentru a le inchide gura rautaciosilor, tanara din Mures le-a aratat tuturor cum isi rasfata partenerul de viata zilnic.

„Bună ziua! Acum am scos carne la dezghețat că intru imediat, după ce se dezgheață, în bucătăria mea. Aici am niște carne pentru friptură. Vă aștept cu mare drag în bucătăria mea.

Fac o tocăniță foarte, foarte bună. Și o mămăliguță cu salată de roșii și castraveți”
, a spus Alexandra Bodi.

Femeia a marturisit ca isi alinta sotul cu „iubirea mea”, semn ca dragostea este mare intre cei doi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandra si Ionut  s-au cunoscut pe Internet

Cei doi au inceput sa vorbeasca pe Internet, iar ulterior s-au si casatorit. Alexandra si Ionut Bodi locuiesc intr-o singura camera alaturi de fetita femeii.

„Suntem soț și soție. Ne-am cunoscut pe Internet. Înainte cu un an am vorbit pe Facebook, nu prea țineam legătură și după un an am început să ținem legătura mai serios.(...) Ne-am căsătorit anul trecut”, a declarat Alexandra Bodi, la televizor