Cum isi rasfata Alexandru Ciucu fetita? Mori de ras daca auzi ce face

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 23:25

Viata de cuplu a Alinei Sorescu si a lui Alexandru Ciucu s-a schimbat radical de cand a venit pe lume Elena Carolina.

##VIDEO110026##Noua meserie de parinti, a venit si cu sarcini dificile. Cat despre taticul Alexandru Ciucu, acesta... a dat in mintea copiilor. Pana ii va cumpara micutei un avion privat, Alexandru Ciucu planuieste sa cumpere acum... o roluta.

Pentru ca rulota este o idee nemaipomenita, mai ales atunci cand in plan sunt alti doi copii, de Alina Sorescu si de sotul ei… tare ne mai place!

Nu-i mai tace gura deloc! What’s UP vorbeste incontinuu si uneori vrea cu tot dinadinsul sa isi exprime dorinta de a devenit tatic!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dupa

cum vedeti, nici pe iubita lui n-o lasa sa-si duca ideea pana la capat. Si What’s up, daca nu vorbeste... canta! E bine ca o impaca mereu cu un pupic. Ne este simpatic What’s UP, insa prea isi intrerupe iubita in timp ce vorbeste! Ar trebui sa mai respire! Agitatia asta... noua nu ne placeee.

Diana si Dan Sucu isi cresc cei doi baieti cu reguli stricte. N-au telefoane mobile, accesul la Internet le este restrictionat si nu-si petrec timpul nici macar in fata televizorului.

Ce fac fac Dani si Andrei, cei doi baieti ai familiei Sucu, aflam imediat!

Diana Sucu este o femeie implinita si fericita! Casatorita cu omul de afaceri Dan Sucu si mamă a doi baieti zglobii- Dani si Andrei, frumoasa doamna are o viata plina, in care nu reuseste sa stea o clipa locului!

Sa nu credeti ca atunci cand nu fac teme, baietii isi clatesc ochii la televizor! E cert! In familia Sucu programul impus copiilor este ca la armata, dar toata strictetea impusa de Diana Sucu sigur va da roade mai tarziu! Felul in care face
fata indatoririlor de mama, chiar...ne place!