Cum își va petrece Prințul Harry ziua de naștere. Ducele de Sussex împlinește joi 38 de ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 iun 2023, 01:55

Prințul Harry și-ar putea sărbători ziua de naștere cu pizza alături de Meghan, Kate și William, susține un expert.

Este o zi dulce-amară pentru prințul Harry astăzi, care își sărbătorește cea de-a 38-a aniversare la doar câteva zile după moartea tristă a bunicii sale iubite, Regina Elisabeta a II-a.

Cum își va sărbători prințul Harry aniversarea astăzi

Va fi o zi dulce-amară pentru Prințul Harry astăzi, asta pentru că își sărbătorește ziua de naștere în timp ce își plânge iubita bunică, Regina Elisabeta a II-a.

Astăzi, Harry împlinește 38 de ani și este posibil să își petreacă ziua alături de soția Meghan Markle la Frogmore Cottage. Ziua sa de naștere vine la doar o zi după ce regina a părăsit pentru ultima dată Palatul Buckingham, iar sicriul ei a fost dus la Westminster Hall, unde se află în prezent, pentru ca publicul să treacă pe lângă ea și să îi aducă un omagiu.

Regele și cei trei frați ai săi, prințul Andrew, prințesa Anne și prințul Edward, precum și nepoții reginei, Peter Phillips, prințul William și Harry, care au stat umăr lângă umăr, au escortat sicriul de la Palatul Buckingham.

Citeste si: Cum se va schimba Regatul Unit al Marii Britanii, după încoronarea Regelui Charles al III-lea

Ulterior, a avut loc o scurtă slujbă la Westminster Hall, oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury.

Nu se știe exact cum anume își va marca Harry ziua de naștere astăzi, dar un expert regal, fostul corespondent regal BBC Jennie Bond, a declarat pentru OK! că orice sărbătoare va fi discretă și i-ar putea include, eventual, pe fratele său, William și soția sa, Kate.

„Va fi o altă zi de naștere incredibil de tristă pentru Harry, care cu siguranță îi va aduce aminte de vremurile de acum 25 de ani, când a împlinit 13 ani la câteva săptămâni după ce mama sa a murit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

William și Kate ar putea să treacă pe la el cu o pizza sau ceva de genul ăsta!”, a declarat expertul.

În urma decesului Elisabetei a II-a, de joia trecută, Harry, care s-a întâmplat să se afle în vizită în Marea Britanie, a mers de îndată la Balmoral, unde a murit bunica sa.

Sâmbătă, Harry și Meghan s-au alăturat lui William și Kate, salutând binefăcătorii de la Castelul Windsor, care veniseră să-și prezinte omagiile și să depună flori pentru Regină.

Discursul Prințului Harry, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

„Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri- de la primele mele amintiri din copilărie cu tine, la întâlnirea cu tine pentru prima dată ca și comandant-șef, până la primul moment în care ai întâlnit-o pe scumpa mea soție și ți-ai îmbrățișat iubiții tăi strănepoți. Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale dintre ele.

Citeste si: Care este ținuta obligatorie la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Deja ne lipsești foarte mult, nu doar nouă, ci întregii lumi. Și, pentru că este vorba de primele întâlniri, îl onorăm acum pe tatăl meu în noul său rol de rege, Charles al III-lea.

Mulțumesc pentru sfaturile tale sănătoase. Mulțumesc pentru zâmbetul tău contagios.

Și noi zâmbim, știind că tu și bunicul v-ați reunit acum, și amândoi sunteți împreună în pace”, a declarat Harry, după moartea bunicii sale.