"Acesta este un fenomen care, din pacate, ingrijoreaza multa lume pentru ca ce vin din teren ca informatii sunt foarte neplacute. Administratorii fac parte din acelasi sistem romanesc de coruptie, hotie, minciuna si neplaceri. Si o parte din ei, la randul lor, fac multe necazuri proprietarilor", a spus Radu Opaina.
El a explicat modalitatea in care ne putem da seama daca banii locatarilor sunt gestionati cum trebuie.
"Pentru a nu ramane fara apa calda si caldura, oamenii trebuie sa invete cateva reguli: sa verifice fara sa stie administratorul daca este blocul in regula sau nu din punct
Radu Opaina a vorbit si despre pierderile de pe coloana care se impart in mod egal tuturor locatarilor, chiar daca unii dintre ei au investit in centrale termice.
"Trebuie privita problema in mod corect, sa nu cadem in extrema cealalta. Prin individualizarea sursei de caldura, eu renunt la sistemul centralizat, pentru ca nu mai sunt multumit. Asta nu inseamna ca m-am separat de bloc. Eu tot in blocul ala sunt, eu tot in instalatiile comune ale blocului imi desfasor viata. Acele instalatii comune sunt si ale mele, pentru ca nu am renuntat la tevi. Si mai exista alt aspect: ani de zile am consumat si am folosit acele tevi. Am contribuit la uzura lor. De aceea va trebui sa contribui atunci cand vor fi defectiuni si va fi necesara repararea lor".
##VIDEO79288##
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi