Cum iti respingi inconstient sufletul pereche, in functie de zodia ta

Author: B.M.
Actualizat: 07 feb 2020, 12:26
cuplu respingere

Sufletul tau pereche iti da tarcoale, insa ceva nu se leaga. Este posibil sa fie vorba de propriile tale actiuni!

Indiferent daca sufletele pereche ti se par un cliseu sau chiar crezi in ele, de-a lungul vietii vei intalni, la un moment dat, acea persoana speciala. O vei adora, vei simti o conexiune instanta si iti vei dori sa iti petreci fiecare clipa alaturi de ea.

Totusi, uneori se intampla ca lucrurile sa nu mearga chiar asa cum ti-ai imagina. Este posibil sa fie vorba de anumite particularitati ale zodiei tale.

Iata cum iti respingi sufletul pereche in mod inconstient, prin gandurile tale sau comportamentul pe care il afisezi fata de el!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum iti respingi sufletul pereche fara sa iti dai seama, in functie de zodie:

Berbec

Pentru tine, a te indragosti este extrem de simplu.

Nu ai nicio problema in a renunta la control si a te lasa invaluita de iubire si entuziasm. Cu toate acestea, lucrurile se complica atunci cand vine vorba de angajamente. Cand simti ca relatia ar putea deveni serioasa, ai tendinta de a te retrage, iar asta ii arata jumatatii tale ca nu esti pregatita pentru ceva mai mult decat un flirt.

Taur

Din intreg zodiacul, tu esti una dintre cele mai iubitoare si pasionale zodii.

Ai potentialul de a fi un partener pe cinste pe termen lung, insa problema este rigiditatea. Pentru ca pui foarte multa pasiune, iti este greu sa lasi de la tine, chiar si atunci cand jumatatea ta isi cere scuze pentru ce a gresit. Faptul ca ramai ancorata in conflict si iti este greu sa depasesti certurile ar pune pe fuga orice potential partener. Incearca sa te temperezi si sa iti dezvolti latura empatica si intelegatoare!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro