Cum l-a detronat Printul Baiazid pe Suleyman Magnificul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 22:10

Erhan Can Kartal, copilul actor care il interpreteaza pe pe printul Baiazid in serialul turcesc de succes, “Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii”, este considerat o mare vedeta in tara sa natala.

In serial, Erhan Can Kartal interpreteaza rolul fiului sultanului Suleyman si a frumoasei Hurrem. Pustiul, in varsta de numai 15 ani, s-a nascut la Istanbul si lucreaza ca actor inca de cand avea numai 4 anisori. A aparut in diverse reclamepentru companii celebre si joaca in seriale de foarte multa vreme.

In 2012 a fost desemnat cel mai bun model copil din lume. Acestea au fost de fapt si referintele luate in cacul de producatorii serialului “Suleyman Magnificul” cand l-au chemat sa dea o proba.

Talentat, muncitor si foarte ascultator, Erhan a fost imediat indragit de actorii adulti care l-au considerat ca si fiul lor.

Cu toate ca a avut o relatie foarte apropiata cu toti actorii de pe platoul, pustiul s-a imprietenit cel mai tare cu Halit Ergenc, interpretul lui Suleyman, si Meryem Uzerly, actrita care ii viata lui Hurrem.

Halit este idolul meu! Am invatat o multime de lucruri de la el.

Stie tot, dar absolut tot despre Imperiul Otoman
”, a declarat “printisorul”. Cuvinte la fel de frumoase are si pentru “mama” lui serial de care isi aminteste cu mare placere.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Meryem era atat de draguta cu toata lumea! O

iubesc foarte mult. Imi placea la ea faptul ca era mereu zambitoare ”, a adaugat Erhan. Micul actor a descoperit pe pielea lui ca nu este asa de usor sa fii celebru. “ Unii colegi de scoala, baietii, in special, sunt gelosi pe mine. Fetele ma iubesc mult. Cum ma vad, incep sa tipe. Ma amuza reactiile lor, dar pentru mine nu e asa de important sa fiu popular la scoala ” a marturisit tanarul actor.


Celebritatea are parti bune, dar are si parti mai putin bune. De exemplu, nu prea mai pot iesi in parc sau la McDonalds fara sa se uite lumea insistent la mine ” a marturisit printul Baiazid. Pustiul a inceput sa se bucure de faima inca din copilarie, spre deosebire de colegul sau de platou, Halit Ergenc care nu a izbutit sa dea lovitura in brabsa decat dupa 30 de ani.

Sursa interviu: ziarul National