Cum l-a fermecat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache! A apelat jurnalista la ajutorul vrăjitoarelor?

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 ian 2024, 14:07

Se crede că Iuliana Marciuc i-ar fi făcut farmece lui Adrian Enache

Sursa: Captură YouTube Kanal D; Pexels

Iuliana Marciuc a fost invitată în ediția de pe 28 ianuarie a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre relația ei cu Adrian Enache.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai celebre și controversate cupluri din showbiz-ul românesc, însă, acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de iubire exact așa cum și-au dorit.

Iuliana Marciuc este acuzată că i-a făcut farmece lui Adrian Enache

Fostul socru al lui Adrian Enache a acuzat-o pe Iuliana Marciuc de faptul că a apelat la vrăjitoare pentru a-l despărți pe artist de soția lui.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana Marciuc a dezmințit aceste acuzații în momentul în care a fost întrebată cum l-a fermecat pe Adrian Enache.

„Bineînțeles că nu am mers la vrăjitoare, nici nu știu ce înseamnă asta și nici nu era cazul, pentru că noi, în toate discuțiile noastre, știam și ne spuneam unul altuia că va veni un moment în care vom fi împreună”,  explică

invitata.

Deși, în momentul în care Iuliana Marciuc a început o relație cu Adrian Enache, el avea un copil cu fosta lui soție, aceasta nu a i-a cerut niciodată să rupă legătura cu cel mic.

„Nu părăsești un copil atunci când dorești să părăsești mama copilului și pentru asta toată admirația mea, pe care am înțeles-o ulterior, când am devenit, și eu, mamă”,  dezvăluie

jurnalista.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Iuliana Marciuc a anunțat, pentru prima dată public, moartea fostului soț: „Aceste lucruri m-au determinat să particip la înmormântarea lui”. Cine a fost omul de afaceri Remus Posea și ce relație au avut cei doi după divorț

Cum l-a cucerit Iuliana Marciuc pe Adrian Enache

Revenind la întrebarea adresată de către Denise Rifai, invitata a explicat că i-a atras atenția lui Adrian Enache prin intermediul mai multor calități de care a dat dovadă.

„Cu asumarea, cu faptul că am învățat, că ne-am lăsat unul pe altul să învățăm de la celălalt. Eu, de exemplu, am învățat de la el să fiu romantică, pentru că nu eram.

(...) Iar eu am adus în viața lui o ordine, un respect și i-am dat și acea libertate despre care se tot spune că o au artiștii.

Am înțeles că fiecare dintre noi are nevoie de libertate, pentru că și eu am nevoie.(...) A nu se înțelege escapade sau chestii de genul ăsta”,  declară invitata specială.

Citește și: L-a înșelat sau nu Iuliana Marciuc pe Adrian Enache: “Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr...”

Pe lângă faptul că nu este posesivă cu bărbatul de lângă ea, un alt punct forte al Iulianei Marciuc constă în faptul că a stabilit o comunicare foarte bună cu Adrian Enache.

„Orice lucru cred că se rezolvă prin comunicare și cred că asta e marea mea calitate”,  a mai spus jurnalista, în cadrul interviului cu Denise Rifai.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.