Gestul lui Florin Cercel la ziua de naștere a lui Culiță Sterp. Cum l-a filmat Vlăduța Lupău pe lăutar

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2023, 00:45

Florin Cercel la ziua lui Culita Sterp

Sursa: Instagram

Nume grele din industra muzicala de petrecere au fost prezente la aniversarea lui Culita Sterp.

O data în viață face omul 30 de ani, iar Culita Sterp nu s-a lasat până nu a dat cea mai cea petrecere de ziua lui la care au fost prezenți cântăreți renumiți de muzica de petrecere. Nimeni nu a stat pe bara, țoață lumea a dansat de mama focului și a cântat odată cu cei care au întreținut atmosfera. Unul dintre greii muzicii lăutărești care a cântat din suflet la petrecerea aniversara a lui Culita Sterp a fost Florin Cercel.

Citeste si: A plouat cu bani la petrecerea lui Culiță Sterp! Artistul a împrăștiat teancuri de bancnote, iar Vlăduță Lupau a făcut un show de senzație

Ce i-a spus Florin Cercel lui Culita Sterp

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lăutarul a cântat melodii dragi sufletului lui Culita, însă nu doar Florin Cercel a fost prezent la petrecere, ci și una din cele mai îndrăgite cântărețe, Vlăduță Lupau care a făcut și ea spectacol la ziua lui Culita. În plus, mama Geta a filmat-o din cap până în picioare pe celebra artista care a născut de curând și care arata impecabil având în vedere că a născut în urma cu aproape 2 luni.

Cum l-a filmat Vladuta Lupau pe Florin Cercel

Îmbrăcată într-o rochiță neagra, scurta, Vlăduță a captat atenția tuturor la petrecere. Însă, artista a ținut să îl filmeze pe Florin Cercel în momentul în care i-a cântat cu dedicație lui Culita Sterp. Artistul îl ținea în brațe pe Milan și a vrut să îi dea lăutarului o bancnota, însă acesta a refuzat: "Florin Cercel nu ia bani de la copii!" La

petrecerea lui Culita Sterp au fost prezenți prieteni apropiați din alte show-uri la care artistul a participat, familia și colaboratorii sai de pe plan muzical. Tot evenimentul pe care cântărețul l-a ținut în Hațeg a durat întreagă noapte, urările de La mulți ani venind în valuri, valuri.

 

 

@vladutal @culita_sterp_official122 la multi aniiiii 🍾🍾🍾 @daniela.iliescu
♬ sunet original- Vlăduța Lupău

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.