Cum l-a lasat inima sa faca una ca ASTA? Si-a lasat fetita in grija iubitului, iar acum REGRETA pentru tot restul vietii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 mar 2024, 06:00

Anne Marie White, o tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, mama unei fetite in varsta de 2 ani, a facut greseala de a-si lasa copilul in grija iubitului.

Mama singura, tanara avea o relatie de 5 luni cu Kevin Park, un barbat in varsta de 27 de ani. Femeia avea mare incredere in iubitul ei pe care il vedea ca un al doilea tata pentru fetita ei, Madison, in varsta de doar 2 ani. Intr-o seara tanara a fost invitata in oras sa petreaca la ziua unei prietene.

Si-a lasat fetita in grija iubitului, insa cand s-a intors, a ramas socata de ceea ce se intamplase.

Si-a gasit fetita moarta! Micuta avea vanatai si rani pe tot corpul. Barbatul i-a povestit ca micuta a cazut din pat. Ancheta a stabilit ca tanarul, sub influenta drogurilor, a batut-o pe micuta Madison cu bestialitate. fetita avea cel putin 65 de rani pe corp. Ucigasul, Kevin Park, a fost condamnat la 22 de ani inchisoare.

Kevin Park


Anne Marie White, mama fetitei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei


Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.