Cum l-a surprins iubita pe Culita Sterp de ziua lui! Artistul a ramas fara cuvinte

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 17:15
video Foto(4)

De ziua lui, Culita Sterp a avut parte de o surpriza emotionanta din partea iubitei lui, Daniela! Iata ce au facut cei doi, la implinirea celor 28 de ani ai artistului.

Pe 25 octombrie, Culita Sterp a implinit frumoasa varsta de 28 de ani, iar urarile pentru artist au fost dintre cele mai frumoase si emotionante, din partea familiei, prietenilor, dar si din partea fanilor.

Culita a publicat fotografii in care este alaturi de familia lui si a lasat un comentariu in care isi arata recunostinta.

Mesajul lui Culita Sterp, la implinirea a 28 de ani

"28 de ani trecuți! Nu-s puțini, dar nu-s nici mulți! Mulțumesc familiei mele care mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză și pentru că m-a susținut mereu în tot ceea ce am făcut! Iar vouă, vă mulțumesc încă de o mie de ori pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis! Vă iubesc", a scris Culita Sterp, pe Instagram.

Citeste si: Culiță Sterp se pregătește de operație: "Sper să fie cu noroc..." Cu ce probleme se confruntă cântărețul?

Si iubita lui, Daniela i-a fost alaturi, de ziua lui, iar artistul a avut parte de o surpriza emotionanta, din partea celei cu care isi imparte viata de cateva luni.

Surpriza romantica pentru Culita

Daniela si Culita au fost la Brasov, iar tanara i-a facut iubitului ei o surpriza romantica! Mesajul Danielei spune totul despre sentimentele ei fata de artist. ” La mulți ani, frumosul meu! Să te văd mereu zâmbind așa ca în poza asta.

Te iubesc”, a scris tanara, pe Instagram.

Citeste si: Culita Sterp este cel mai fericit tatic! Iubita lui a postat prima imagine: "Un bebe mic am si eu"

Seara si-au petrecut-o intr-un hotel, iar acolo Culita a fost surprins sa gaseasca un cadru romantic si un tort pregatit special pentru el, din partea Danielei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culiță Sterp, surpriză romantică de ziua iubitei lui. Unde au plecat cei doi? Cea mai frumoasă dovadă de iubire

Cu petale de trandafir, cu sampanie si tort, cei doi indragostiti au avut parte de o seara linistita si romantica, asa cum sta bine oricarui cuplu, intr-o zi atat de speciala.

"Nu cred ca putea sa se termine ziua mea mai bine!", a spus artistul, incantat de surpriza iubitei.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, dovadă de sinceritate: "Nu am fost mereu un exemplu pozitiv, dar..." Ce a postat pe instagram?

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.