Cum ne demachiem corect! Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 02:50

Tenul nostru are nevoie sa fie curatat atat seara, inainte de culcare, pentru a indeparta machiajul si impuritatile acumulate pe parcursul zilei, dar si dimineata dupa ce ne-am trezit, pentru a indeparta sebumul pe care pielea noastra il secreta in timpul noptii.

Demachierea este totodata obligatorie inaintea oricarei hidratari, dar si inaintea fiecarui machiaj pe care urmeaza sa il aplicam pe tenul nostru. Pentru a putea realiza o demachiere corecta avem nevoie in primul rand de produsele corespunzatoare tipului nostru de ten.

Daca alegeti un demachiant crema, este bine sa avem unul pentru zona sensibila a ochilor si altul pentru restul fetei. Zona perioculara este cea mai subtire si sensibila de pe fata, avand grosimea unei coli de hartie, iar ea este prima predispusa la riduri, de aceea necesita o ingrijie si o atentie corespunzatoare.



Daca folosim un demachiant crema, putem degresa apoi tenul cu o lotiune tonica, de preferat fara alcool, care ne inchide porii, indeparteaza ultimele resturi de machiaj si regleaza totodata PH-ul pielii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.