Cum o destabiliza moral Jador pe una din concurentele de la Survivor Romania 2021. Tanara a spus tot ce ii facea fostul Faimos

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 19:00
Sindy, dezvaluiri despre Jador

Jador a fost unul dintre cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021 si unul extrem de ambitios, dupa cum a putut observa toata lumea.

Jador, unul dintre cei mai ambitiosi concurenti de la Survivor Romania 2021 a recunoscut ca a folosit mai multe tactici pentru a-si destabiliza adversarii, repectiv pe Razboinici si acelasi lucru il aplica si in cazul fetelor din echipa Albastra. De foarte multe ori, Jador le intimida pentru a nu fac eperformanta pe traseu spunandu-le de la inceput ca ar trebui sa plece acasa sau ca au venit unde nu trebuie sau mai rau mergea pe traseu cand intrau ele si tipa.

Ce ii facea Jador unei concurente pentru a clacape traseu

Citeste si: Sindy, dezvaluiri despre ce nu s-a vazut la televizor la Survivor Romania:"Avea o energie ciudată, au fost conflicte care nu s-au dat..."

Chiar fostul Faimos a dezvaluit ca a facut totul pentru ca Faimosii sa iasa mereu invingatori. Cea care a patit-o pe pielea ei tot ce a facut Jador, a fost Sindy care a povestit exact cum a incercat sa o demoralizeze pe traseu, insa nu ii poarta pica pentru asta.

A fost o experiență minunată, mi-am dorit foarte mult să ajung în această competiție. Jador tot timpul mă demoraliza când trebuia să arunc, auzeam doar vocea lui. După ce a plecat, am reușit să mă concentrez mai bine. Dar mi-a plăcut de el pentru că a avut ambiție. Nefiind aport, a avut ambiție și nu s-a lăsat niciodată și chiar a fost talentat și la partea finală, doar că a fost mai vocal.

Oricum, m-a surprins, nu mă așteptam să fie atât de bun pe traseu, chiar și-a dat interesul. Asta contează și asta apreciez. Cred că toți de la Survivor sunt niște eroi. Trecem prin niște lucruri foarte foarte grele acolo. Andrei și Marius sunt cei mai corecți de acolo, nu pot să fac o diferență. Din echipa Faimoșilor, Culiță și Zanni”, a adaugat Sindy. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat despre Jador, fostul Faimos a declarat ca daca nu s-ar fi accidentat, avand meniscul rupt, ar mai fi continuat competitia Survivor Romania 2021, insa atat a fost sa fie si ii este recunoscator lui Dumnezeu pentru performanta pe care a facut-o in show.

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania dupa ce si-a rupt meniscul

Citeste si: Care a fost adevarata relatie dintre Irisha si Culita Sterp la Survivor Romania 2021. Frumoasa bruneta da cartile pe fata:"Stateam ore intregi si...""

"Nu aş fi vrut să fiu eliminat, aş fi vrut să rămân în competiţie, dar Dumnezeu decide. Poate trebuie să câştige cineva care chiar are nevoie. Îmi doresc să câştige cineva care să îşi îndeplinească visurile. Visul meu cel mare a fost să devin cântăreţ, să devin Jador şi am reuşit. Eu am ajuns la Survivor dintr-o întâmplare.

Am realizat multe greşeli pe care le-am făcut în viaţa mea, asta mi-a plăcut mult aici.

În viaţă normală nu ai timp să faci asta. La Survivor, în zilele libere, nu ai ce face, te plictiseşti. Şi începi să te gândeşti la viaţa ta."