Cum o mai cheamă pe Carmen de la Sălciua? Puțini îi cunosc cel de-al doilea prenume

Autor: B.H.
Actualizat: 25 ian 2021, 22:20

Carmen de la Sălciua are o relație foarte apropiată cu prietenii de pe instagram și nu ezită să răspundă la întrebările pe care le primește. Care este cel de-al doilea prenume al cântăreței?

Cum toți artiștii au fost nevoiți să renunțe la concerte în această perioadă din cauza coronavirusului, aceștia și-au îndreptat atenția către conturile de instagram, locul unde pot ține în continuare legătura cu fanii lor.

Citeste si: Ce detaliu au observat fanii dupa ce Simina a postat imagini cu Dominic: ''E copilul lui Jador''

Carmen de la Sălciua nu face excepție, vedeta fiind în fiecare zi activă în mediul online.

Primește zilnic o mulțime de întrebări, prietenii virtuali îi cer sfatul în special în rezolvarea problemelor sentimentale, dar există și persoane care vor să o cunoască așa cum este ea, dincolo de imaginea pe care o promovează ca artist.

Cum o mai cheamă pe Carmen de la Sălciua? Puțini îi cunosc cel de-al doilea prenume 

Un prieten de pe instagram a fost curios să afle dacă artista are și un alt prenume.

Deși este un detaliu personal, Carmen de la Sălciua a acceptat să răspundă, dezvăluind că cel de-al doilea prenume al ei este Maria.

Citeste si: Relația lor a ajuns la final? Livian a dezvăluit ce se întâmplă acum între el și Bianca: "Sincer să fiu vă zic și vouă, nu o să..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, cântăreața își sărbătorește ziua de nume în fiecare an pe 15 august și 8 septembrie, purtând numele Fecioarei Maria.

 

Citeste si: Andreea Tonciu, imagini incendiare din perioada când voia să devină cunoscută! Nu o recunoşti!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.