Cum o răsfață Robert Drilea pe Deea Maxer? Imaginea care spune totul despre relația lor

Author: Diana Ghita

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram

Deea Maxer este o cunoscută cântăreață din România, iar de când s-a despărțit de Dinu Maxer, aceasta și-a refăcut viața alături de Robert Drilea.

Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc, împreună, o frumoasă poveste de iubire, simțindu-se fericiți unul în prezența celuilalt. Deși cântăreața are doi copii, Robert Drilea se înțelege de minune cu aceștia.

Despre relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea

După experiența neplăcută a divorțului de Dinu Maxer, viața amoroasă a Deei a reintrat, treptat, pe făgașul normal. În urmă cu câteva luni, aceasta intrat într-o relație cu Robert Drilea, alături de care se simte din ce în ce mai fericită.

Bărbatul are grijă să mențină flacăra iubirii aprinsă prin diverse gesturi față de partenera lui. Aceștia au grijă să petreacă momente de calitate împreună, dar să-și arate și aprecierea unul față de celălalt, prin cadouri simbolice.

Citește și: Ce mănâncă Deea Maxer într-o zi obișnuită? Secretul unui fizic de invidiat

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Robert Drilea i-a adus un frumos buchet de flori Deei.

Bruneta s-a arătat foarte încântată vizavi de cadoul din partea iubitului, așa că nu a întârziat să-l arate și urmăritorilor ei.

Vedeta este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu multiple aspecte legate de viața ei. Așa că aceasta a împărtășit cu internauții gestul făcut de partenerul ei, postând o fotografie cu buchetul floral.

Citește și: Deea Maxer, apariție de senzație! Cum arată bruneta după intervențiile estetice

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce i-a dăruit Robert Drilea Deei Maxer

Deși a venit toamna, Robert i-a adus femeii iubite un buchet foarte colorat, în nuanțe de mov și roz. Aceste culori nu au fost alese întâmplător, căci rozul semnifică romantismul, iar movul are o puternică legătură cu latura spirituală.

Astfel, prin darul oferit partenerei, bărbatul a vrut să-i arate că iubirea pe care i-o poartă este una profundă, venită din suflet.

Deea a înțeles rapid semnificația din spatele gestului, așa că, pe lângă fotografia cu florile, aceasta a atașat și o melodie de dragoste, cu un mesaj puternic. 

„Aș găsi ce se ascunde după infinit

Ia luna, lasă, eu achit

Îți pun soarele pe lanț la gât”,  sunt versurile ce au rulat pe fundalul fotografiei cu buchetul, de pe InstaStory-ul vedetei.

Citește și: Cum a fost filmat Robert Drilea, în parc, alături de fetița Deei Maxer! Cum se înțelege iubitul Deei cu copiii vedetei