Cum obtii coafuri de vis acasa. Produse de styling must-have pentru realizarea lor

Author: Bogdan Mihai

Nu trebuie sa mergi in fiecare zi la salon ori sa chemi acasa un specialist in aranjarea parului ca sa obtii coafuri de vis.

Este suficient sa iti imbotgatesti trusa de ingrijire a podoabei capilare cu produsele de styling potrivite.

Stim ca tendinta messy hair, adica parul aparent nearanjat, face furori de cateva sezoane bune, dar altfel te simti cand stii ca podoaba ta capilara arata ca a modelelor din reviste. Din pacate, multe dintre coafurile propuse de specialistii in domeniu necesita timp, rabdare si produse de stilizare. Este o veste buna sa afli ca poti sa faci fata tuturor provocarilor, cum ar fi vant puternic, ploaie ori ninsoare, cu ajutorul celor mai bune produse de styling de la profihairshop.ro.

Indiferent ca iti doresti un coc bine finisat, bucle perfecte, volum de coperta, iata ce produse de styling iti vor fi alaturi pe durata intregii zile si iti vor asigura coafuri de vis fara prea mare bataie de cap.

Spuma pentru volum Oro del Marocco

Parul subtire si lipsit de vitalitate a devenit o povara pentru tine? Vrei rezultate rapide chiar inaintea unui eveniment important? Atunci nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de styling spuma pentru volum Oro del Marocco. Produsul are in compozitie ulei de argan certificat organic, o calitate cu care nu se pot lauda multe produse de pe piata, si ingrediente active cu efect volumizator.

Formula nelipicioasa asigura volum de durata parului cu structura fina, fiind ideala pentru efectul de push-up. Polimerii volumizatori, aliatii tai, confera volum la radacina si asigura consistenta parului cu structura fina. In plus, ofera podoabei capilare elasticitate, stralucire si sustinere, fara a o incarca sau a lasa reziduuri. Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul ca spuma protejeaza impotriva efectului de electrizare si a umiditatii.

Gel pentru definirea buclelor sau netezire de la JOC STYLE

Cauti de ceva vreme un produs cu efect de netezire, care sa iti asigure si bucle de senzatie? Vei gasi un aliat de incredere in gelul de la JOC STYLE. Acesta are in compozitie Moringa si Panthelol pentru stralucire glazurata, doua ingrediente recunoscute pentru faptul ca asigura definire si control. Produsul faciliteaza coafarea parului moale si drept si defineste buclele parului ondulat. Tot ce trebuie sa faci este sa il aplici pe parul umed si sa il aranjezi apoi in functie de dorinte.

Spray cu protectie termica LOREAL TECNIART Constructor

Daca obisnuiesti sa folosesti des instrumente de styling, nu ar trebui sa iti lipseasca un spray pentru protectie termica, texturare si fixare. LOREAL TECNIART Constructor foloseste un sistem HOT, care presupune technologii de optimizare a caldurii si a carei proprietati actioneaza sub efectul caldurii. Astfel prin aport de caldura veti obtine textura, fixare si volum.

Pulverizeaza pe parul umed sau uscat, dupa care modeleaza cu ajutorul degetelor in forma dorita. Un astfel de produs este necesar in rutina de aranjare pentru ca iti protejeaza parul de efectele negative ale intrumentelor de coafare.

Fixativ cu fixare foarte puternica de la WELLA PERFORMANCE

Podoaba ta capilara da dovada de incapatanare si nu reusesti sa o imblanzesti cu niciun produs de styling? Atunci iti va sari in ajutor fixativul Wella Performance. Ce trebuie sa stii despre acest produs este ca poate fi folosit pentru toate tipurile de coafuri, se indeparteaza usor prin pieptanare si nu lasa reziduuri. Agita bine recipientul inainte de utilizare si pulverizeaza apoi de la o distanta de 30 cm.

Tie ce produse de styling nu iti lipsesc din ritualul de aranjare a podoabei capilare?

 

Taguri: