Cum petrec Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Ziua Îndrăgostiților: „Tot ce este de vis”. Impresara a postat totul pe o rețea de socializare

Autor: Diana Bostan

Anamaria Prodan a fost surprinsă de Ronald Gavril

Sursa: Instagram: Anamaria Prodan Reghecampf

Clipe de neuitat pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Impresara le-a dezvăluit urmăritorilor ce cadou impresionant a primit de la iubitul său.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril petrec Ziua Îndrăgostiților împreună. Impresara a ținut să transmită un mesaj tuturor urmăritorilor săi, dar și să le arate ce cadou a primit de la iubitul său.

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Ziua Îndrăgostiților

Astăzi, oamenii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, iar Anamaria Prodan a primit o surpriză uluitoare din partea iubitului său, Ronald Gavril.

Într-o demonstrație de grijă și atenție, Ronald s-a asigurat că fiecare detaliu este conform dorințelor vedetei. Anamaria Prodan a fost extrem de încântată de gestul generos al partenerului său.

Cuplul, compus din Anamaria Prodan și Ronald Gavril, trăiește o poveste de dragoste autentică și se bucură de fiecare moment special împreună. Atât în zilele obișnuite, cât și cu ocazia sărbătorii de Ziua Îndrăgostiților, cei doi își exprimă fericirea și aprecierea reciprocă.

Împreună, au parte de clipe de vis și își marchează fiecare ocazie cu bucurie și iubire.

Citește și: „Tu ești totul meu”. Ronald Gavril, primele declarații cu privire la relația cu Anamaria Prodan. Cei doi au participat la primul eveniment în calitate de cuplu

În ziua de 14 februarie, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost surprinși într-o atmosferă romantică, înconjurați de baloane colorate.

Vedeta s-a afișat fericită în brațele celebrului boxer, subliniind încă o dată cât de bucuroasă este că a avut norocul să împartă viața alături de el.

”Vă dorim multă dragoste, lumină, bucurie și tot ce este de vis pe pământ”, a spus Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au participat la premiera filmului ”Complotul bonelor”

Impresara Anamaria Prodan trăiește acum o poveste captivantă de dragoste alături de Ronald Gavril, un bărbat care i-a reaprins flacăra sentimentelor după divorțul dureros. Sexy impresara zâmbește tot timpul din ziua în care l-a cunoscut pe celebrul boxer.

Cel mai proasptă cuplu din showbiz-ul românesc a strălucit pe covorul roșu la premiera filmului „Complotul Bonelor”, unde impresara are rolul principal.

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au făcut primele declarații cu privire la relația lor, dar și la momentul în care s-au cunoscut.

Citește și: Momente de groază pentru Anamaria Prodan și copiii ei! „Bodyguarzii lui Ion Iliescu mă apărau”. Vedeta a trecut prin scene desprinse din filmele cu gangsteri

Impresara a dezvăluit faptul că ea și Ronald se știu de ceva timp, însă a vrut să facă totul public de sărbători, moment în care a fost și acesta pregătit.

Anamaria Prodan a dat frâu liber sentimentelor și i-a făcut o declarație de dragoste inedită iubitului său.

„Ne-am cunoscut de mult timp, dar am lăsat să se afle de sărbători, atunci am considerat amândoi, atunci Ron a fost OK să putem să vorbim despre relația noastră. Ce reprezintă el pentru mine? Tu ești totul meu”, a spus Anamaria Prodan, pentru  WOWnews.