Cum porti pantalonii de trening in combinatii inedite?

Author: B.M.
Actualizat: 19 nov 2020, 17:25

Treningul nu este purtat doar in sala de fitness, ci reprezinta un trend in moda de strada, prezent de cateva sezoane.

Din acest motiv, pantalonii de trening nu lipsesc din dressing-ul femeilor care iubesc stilul si comoditatea. Chiar daca pantalonii de trening nu sunt usor de purtat si mixat, te pot scoate din incurcatura atunci cand iti doresti sa te imbraci rapid si sa obtii un look modern. Daca nu stapanesti bine acest trend, afla, din randurile de mai jos, cum sa porti pantalonii de trening in combinatii inedite, care nu dau gres niciodata!

Pantaloni de trening si top sexy

Femeile poarta de obicei treninguri atunci cand vor sa se simta confortabil, pentru ca au de rezolvat numeroase treburi prin oras. In aceste momente, ele doresc sa renunte la jeansii clasici si se gandesc la pantalonii de trening, mult mai comozi si mai versatili. Astfel, daca nu vrei sa combini pantalonii de trening cu o bluza sport, poti opta pentru o bustiera sau pentru un top sexy, in diferite culori. Nu iti ramane decat sa adaugi o pereche de ochelari de soare feminini, cat-eye, pentru a nu obtine o tinuta prea sport.

Pantaloni de trening si tricou alb

Vrei sa oferi un aer glam unei perechi de pantaloni de trening? Un tricou simplu, alb, pe care il poti innoda in talie, alaturi de un machiaj smokey si o pereche de cercei supradimensionati te vor ajuta sa obtii un look modern, ideal pentru o zi in oras. De asemenea, poti alege sa porti pantalonii de trening si la o petrecere, alaturi de o pereche de pantofi stiletto.

Pantaloni de trening si bluza eleganta

Pentru ca treningul nu este inclus doar in tinutele sport, poti include pantalonii de trening intr-un outfit, alaturi de o bluza eleganta. O bluza alba, cu umeri dezgoliti, te va ajuta sa indulcesti tinuta sport si va arata extrem de cool in aceasta combinatie.

Pantaloni de trening si camasa

Poarta o pereche de pantaloni de trening albi, alaturi de sandale sau de pantofi cu toc, cu o camasa in aceeasi culoare. In acest fel, vei reusi sa creezi o tinuta eleganta, care poate fi purtata atat la birou, cat si la o iesire in oras, alaturi de prieteni.

Pantaloni de trening si jacheta din denim

Pantalonii de trening nu se asorteaza doar cu jachete sport, ci se potrivesc de minune si cu o jacheta din denim. Poarta o pereche de pantaloni sport cu o pantofi stiletto rosii, cu un tricou alb si cu o jacheta din denim, care sa iti puna in evidenta silueta.

Pantaloni de trening si fusta cu pliseuri

Daca vrei sa iesi din tipare, poti incerca sa combini pantalonii de trening cu o fusta cu pliseuri, pe care sa o porti peste. Pantalonii trebuie sa fie cat mai stramti si in aceeasi nuanta cu fusta, astfel incat sa existe continuitate. Atata timp cat iei in calcul latura amuzanta a modei, nu ti va parea nimic neobisnuit in acest look.

Daca iti doresti sa asortezi un hanorac cu o pereche de pantaloni de trening, insa nu vrei sa obtii un look prea sport, poti sa apelezi la un machiaj glam si la seturi de bijuterii statement, care sa scoata tinuta din anonimat.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.