Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”

Autor: Diana Bostan

Ofertă de nerefuzat pe o plajă din Thasos, Grecia

Sursa: Pixabay

Prețurile de pe o plajă din Thassos au uimit un român aflat în vacanță. Iată cum poți beneficia de umbrelă și șezlong gratuit!

Un român aflat în vacanță pe insula Thasos din Grecia a postat recent un video pe TikTok, impresionat de oferta unei plaje locale. În video, el arată că pe această plajă poți comanda orice produs din meniul lor și, în schimb, beneficiezi de umbrelă și șezlong gratuit pe toată durata zilei.

Comanzi orice și primești umbrelă și șezlong gratuit pe toată durata zilei

Grecia rămâne una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru români, iar ofertele atractive de pe plajele sale continuă să atragă turiști.

Citește și: Cât costă un platou cu fructe de mare la tavernele din Grecia! Prețurile au uimit pe toată lumea: „Mai ieftin decât la Mamaia”

Printre prețurile prezentate de român se numără frappe-urile, care încep de la 3,50 euro, înghețata la 2,50 euro și gogoșile la 3,50 euro.

Dacă îți dorești ceva mai consistent, un sandwich sau un hot dog costă 4 euro fiecare. Pentru o pizza, prețurile variază între 11 și 12 euro, iar o mini pizza este 8 euro. Salata grecească se vinde cu 8 euro, iar salata de fructe cu 7 euro.

Băuturile nu lipsesc din ofertă. Berea are prețuri de 4,50, 5 și 6 euro, un pahar de vin costă 5 euro, iar un pahar de prosecco este 7 euro.

Asta înseamnă că, indiferent de preferințele tale, găsești ceva potrivit pentru a te răcori și a te bucura de soare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Ideea e că tu comanzi orice vrei și poți să stai toată ziua pe șezlongurile astea”, a spus românul, într-o postare făcută pe contul său de TikTok.

Turiștii au fost fascinați de oferta grecilor

Oferta acestei plaje din Thasos este o adevărată atracție pentru turiști, permițându-le să se relaxeze pe șezlonguri confortabile, sub umbrele, fără costuri suplimentare pentru închiriere, atât timp cât comandă din meniul disponibil. Aceasta reprezintă un avantaj considerabil, mai ales pentru cei care doresc să petreacă întreaga zi la plajă fără a se preocupa de costuri suplimentare pentru confort.

Citește și: Gyros la 2.5 euro! Cât costă o cafea sau un șezlong în Grecia, în 2024. Locul în care prețurile sunt mai mici decât anul trecut

Experiența românului, împărtășită pe TikTok, a atras rapid atenția și a stârnit curiozitatea multor alți potențiali turiști. Cu toate acestea, unii internauți au ținut să precizeze faptul că trebuie să comanzi toată ziua dacă vrei să beneficiezi de această gratuitate.

Spune și faptul că trebuie să comanzi toată ziua ca să poți sta toată ziua. Când se golește paharul, vine ospătarul și trebuie să comanzi iar ca sa poți sta în continuare”/ „ Nu te deranjează nimeni după ce ai comandat odată!”/ „Mai ieftin decât în Spania, unde doar șezlongul e 12 euro, dacă vrei umbrelă e încă 6 euro”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de internauți în secțiunea destinată comentariilor.