Cum poți activa serviciul de facturare pe mail de la ENEL?

Autor: Amalia Georgescu
Factura ENEL poate fi emisă și online
Sursa: unsplash

Să primești factura de la ENEL prin mail este mai simplu decât crezi. Iată ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest serviciu.

Factura ENEL poate fi emisă atât în format fizic, cât și în format electronic, astfel că abonații ENEL care vor să primească factura online, pe mail, pot solicita acest lucru. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze un client pentru a activa serviciul de facturare pe mail de la ENEL? 

Factura ENEL pe mail. Care sunt beneficiile acestui serviciu?

Factura ENEL pe mail.

Deși la prima vedere acest serviciu poate fi privit cu ușor scepticism de persoanele obișnuite să primească factura în format fizic, de fapt, activarea serviciului de facturare pe mail de la ENEL poate fi o modalitate prin care clienții să scutească foarte mult timp și să beneficieze de informații sigure, mult mai ușor.

Astfel, factura ENEL pe mail vine la pachet cu o serie de beneficii.

S-a întâmplat de foarte multe ori ca abonații să reclame faptul că factura ENEL a ajuns la ei cu întârziere sau că s-a pierdut pe drum, fapt care a dus automat la întârzierea plății acesteia. Ei bine, după activarea serviciului de facturare pe mail de la ENEL, factura va fi emisă online, la data stabilită, astfel că toți clienții vor primi informațiile la timp, fără să mai aibă grija facturii.

Pentru achitarea facturii, clienții pot prezenta factura pe telefon la orice punct ENEL sau partener ENEL, având în vedere că aceasta are un cod de bare.

Factura va fi disponibilă imediat după momentul emiterii, ceea ce înseamnă că și plata poate fi efectuată mai rapid, având în vedere că abonatul nu mai trebuie să aștepte ca factura să îi fie adusă de poștaș. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Persoanele care își doresc să aibă o evidență clară a consumului de energie pot accesa toate facturile emise în ultimele 12 luni, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie să păstreze teancuri de facturi în casă pentru a putea avea acces

la aceste informații.

Factura ENEL pe mail nu doar că le oferă un alt confort clienților, ci vine și în sprijinul mediului înconjurător. Pentru că este emisă online, nu va mai fi nevoie de folosirea hârtiei pentru a tipări factura, ceea ce înseamnă că vor fi tăiați mai puțini copaci și nivelul de poluare va scădea.

Citeste si: Ce trebuie să faci ca să primești facturile la RCS&RDS exclusiv pe mail?

Factura ENEL pe mail. Cum faci ca să primești factura prin poșta electronică?

Factura ENEL pe mail. Cei care vor să primească factura ENEL online trebuie să solicite activarea serviciului de Corespondență și Factură electronică. Pentru a face acest lucru, clienții trebuie să acceseze https://my.enel.ro/cd/ac   și să completeze un chestionar cu codul de client, codul de plată și adresa de email. Codul de client și codul de plată se pot găsi cu ușurință pe factura ENEL.

Citeste si: Toți românii care au centrală termică trebuie să știe asta. Este vorba despre o nouă taxă

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.