Cum poti da lovitura si ce cumpara oamenii inteligenti chiar acum, in luna februarie

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 21 sep 2020, 20:35

Preturile scad si urca in functie de sezon, iar oamenii practici stiu ca pot sa cumpere cateva lucruri foarte ieftine chiar acum, in luna februarie.

Iarna vine intotdeauna la pachet cu o serie de chilipiruri. Daca ai asteptat mult timp sa cumperi cateva lucruri de care ai nevoie, insa nu ai avut la dispozitie banii necesari, ai putea da lovitura in luna februarie.

Iata care sunt chilipirurile din timpul iernii, inclusiv din ultima luna a sezonului rece:

1. Toate tipurilede materiale de constructie si finisaje

In timpul iernii, vanzarile materialelor de constructie scad foarte mult, deoarece putine persoane se aventureaza in lucrari de interior, iar cele de exterior sunt aproape imposibil de realizat din cauza temperaturilor scazute.

De aceea, preturile materialelor de constructie si  finisajelor, precum cele de aici, sunt foarte mici in lunile de iarna, inclusiv in februarie.

2. Monitoarele pentru PC

Lunile ianuarie si februarie sunt cele mai potrivite pentru a achizitiona un monitor ieftin pentru PC, deoarece retailerii „fac curat” in depozite pentru a lasa loc noilor modele care vor fi lansate la primavara.



3. Aparatele de aer conditionat

Nimeni nu are nevoie de un aparat de aer conditionat in timpul iernii. Preturile unor astfel de dispozitive cresc primavara si explodeaza in timpul verii. Daca planuiesti sa cumperi unul pentru a lupta cu vremea caniculara din lunile de vara, fa-o acum. Ai putea da lovitura!

4. Cateva lucruri indispensabile pentru nunta

Toate cuplurile care se vor casatori in acest an asteapta primavara pentru a se pregati de nunta.

Preturile rochiilor de mireasa, ale costumelor si ale altor accesorii de nunta sunt foarte accesibile iarna.

Dincolo de avantajele preturilor mici din timpul iernii, luna februarie scoate la iveala cateva chilipiruri specifice:

5. Haine de iarna

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aproape nimeni nu-si mai

cumpara haine de iarna in luna februarie. Cei care aveau nevoie de astfel de lucruri le-au achizitionat deja in octombrie, noiembrie sau cel tarziu in decembrie. Daca nu esti satisfacut de garderoba ta de iarna si stii ca la toamna vei dori sa investesti in cateva haine foarte sic si calduroase, cumpara-le acum. Retailerii incearca prin toate mijloacele sa scape de ele, iar preturile sunt derizorii.

6.
Telefoane mobile

Smartphone-urile sunt foarte ieftine in luna februarie, deoarece magazinele de specialitate pregatesc terenul pentru noile modele. Daca nu ai nevoie de un nou smartphone chiar acum, ai putea astepta pana la lansarea modelelor de ultima generatie, care va avea loc la primavara. Dupa acel moment mult asteptat de pasionatii de tehnologie, preturile actualelor modele de varf se va prabusi.

7. Echipamente pentru sporturile de vara

Februarie este ultima luna in care preturile echipamentelor pentru sporturile de vara si mai ales pentru cele outdoor din sezonul cald sunt, inca, foarte accesibile.

De indata ce pericolul ninsorilor a trecut, preturile lor vor creste vertiginos. Ar fi bine sa te grabesti!

 

Foto: Creative Commons

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.