Cum poți face bani pe TikTok. La ce număr de urmăritori poți face live

Author: Ana Dinu
Cum sa faci bani din TikTok?

Rețeaua de socializare TikTok este cea mai utilizată aplicație a momentului de pesoane de toate categoriile de vârste, dar în special de tânăra generație. Dacă cu puțin timp în urmă nu se puteau face bani de pe urma contentului creat, iată că lucrurile s-au schimbat. Cum poți face bani de pe TikTok?

Rețeaua de socializare TikTok a fost lansată în 2016 și în principiu a fost văzută ca o aplicație de divertisment, însă lucrurile au evoluat și au apărut metode prin care poți câștiga și bani din contentul realizat. Cu ajutorul acestei platforme se pot câștiga sume considerabile, însă trebuie să ții cont de anumite trucuri pentru a reuși să performezi în industria online-ului.

Cum poți să faci bani din TikTok. La ce număr de urmăritori poți face live 

TikTok-ul este cea mai utlizată platformă a momentului de oamenii din lumea întreagă. Dacă ești pasionat de divertisment și vrei să faci și bani din asta, iată că am prgătit câteva trucuri prin care poți câștiga sume frumoase din propria pasiune.

-Promovarea altor conturi de TikTok: este una dintre cele mai simple metode de monetizare.

Cu cât ai mai mulți urmăritori pe cont, iar conținutul este mai interesant, cu atât poți cere mai mulți bani pentru a promova alte conturi.

- Administrarea altor conturi: sunt mulți bloggeri care au devenit cunoscuți pe rețele de socializare, precum Instagram sau YouTube, iar timpul nu le mai permite să administreze și alte conturi. Un job foarte bine plătit este să administrezi un cont de TikTok, pe care trebuie să-l alimentezi constant cu conținut, să editezi poze și videoclipuri, să scrii descrieri pentru postări, dar să aduci și public nou pe cont.

Citeste si: ATENȚIE! Un copil de 11 ani se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok: "Sunt mortale!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

- Promovarea melodiilor: TikTok-ul este cunoscut și pentru faptul că utilizatorii se înregistrează cântând diferite piese. Mulți artiști aflați la început de drum plătesc bani frumoși ca melodiile sale fie promovate de tiktokeri cunoscuți.

- Monetizarea emisiunilor Live: poți începe cu flux live abia după ce ai ajuns la o mie de abonați. În acest caz monetizarea se poate face în două feluri: prin publicitatea sau prin donații.

- Vânzare de videoclipuri: un videoclip de doar 15 secunde poate ajunge să coste 300 de dolari la Shutterstock, așa că dacă nu ești pasionat să te filmezi, poți înregistra videoclipuri pentru alți tiktokeri.

- Specialist în direcționare TikTok: la fel ca alte rețele de socializare, și TikTok beneficiază de publicitate internă direcționată. Majoritatea bloggerilor se bazează pe un specialist pentru acest lucru, așa că și tu poți analiza publicul țintă și să configurezi publicitatea.

Citeste si: Un tânăr a ajuns VIRAL pe TikTok după ce a omorât două persoane și a fost condamnat la 24 de ani de închisoare